Éjjel-Nappal Budapest

Milán egy tó közepén kéri meg Klaudia kezét

rtl.hurtl.hu

2016. június 15. 20:50

Milán nem habozott sokáig, és egy igazán romantikus helyszínen kérte meg Klaudia kezét. Este az eljegyzési partyt is megtartották, rajtuk kívül azonban nem sokan örültek a szerelmesek boldogságának.

Mivel Milán szülei nem voltak otthon, a srác apja luxusautójával jelent meg Klaudia üzleténél, és megismerkedett a nő szellemi társával, Tiborral. Ő és Klaudia éppen arra készültek, hogy elmennek színházba megnézni egy darabot, de Milán keresztbehúzta  terveiket. A srác titokzatos meglepetésről beszélt szerelmének, így együtt távoztak az üzletből.
 

 


A randevú helyszíne a Bánki-tó volt, amit Klaudia elnevezett a béke szigetének. A nő már elképzelte, hogy milyen jó lenne ilyen helyen élni, azonban ráadásként Milán csónakázni is elvitte szerelmét. Miközben Klaudia az új esélyről és a sorsról beszélt, Milán kidobta a vasmacskát, és megkérte szerelmét, hogy üljön mellé. Végül kijátszotta a csónak ingadozását, és térden állva kérte meg Klaudiát, hogy legyen a felesége. Klaudia igent mondott Milánnak, a felszabadult érzelmeket pedig egymáson vezették le. A szerelmesek egy csónakházban folytatták a romantikázást, és megbeszélték, hogy tartanak egy eljegyzési partyt.

 

 

Maja, Doggy, Milán és Liza este megjelentek Klaudia lakásán, majd váratlanul Milán szülei is betoppantak, bár azt egyikőjük sem tudta, hogy mi a buli apropója. Karesz aztán hiába  kérte barátjától, hogy ne csináljon hülyeséget, a szerelmesek bejelentették, hogy a mai naptól fogva jegyben járnak. A bejelentés hallatán Ilona el is ejtette a pezsgős poharát, majd "felhőtlen ünneplés" vette kezdetét.

A kupaktanács újra összegyűlt, Ilona pedig faggatni kezdte fiát, hogy mégis milyen jövőt terveznek. Bala bá aztán kissé ittasan elkezdett bókolni Klaudiának, Aurél pedig kisebb összetűzésbe került Milánnal. Kiderült, hogy a srác Klaudia szalsza oktatója, így egy rögtönzött bemutatóval bizonyították „kizárólagos munkakapcsolatukat.”
 

#Éjjel-Nappal Budapest#klaudia#lánykérés#Bala#ilona#liza#énb

Címlapról ajánljuk