Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. június 15.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 15. 20:50

Marika néni és Alexa között elszabadulnak az indulatok. Vajon hogyan dönt a bíróság Roland ügyében? Milán egy tó közepén kéri meg Klaudia kezét.

Reggel Gábor anyja látogatja meg a frissen eljegyzett Alexát és Gábort. Alexa már a legrosszabbtól tart, de Marika azt állítja, csak azért jött, hogy áldását adja rájuk, és hogy meghívja őket magához azért, hogy közelebbről megismerje Alexát. Alexa, bár bizalmatlan, belemegy, de amikor Marikánál egyből kitör a balhé, a lánynak elege lesz. Miközben Paula Alexát vigasztalja a fodrászatban, Gábor rájön, hogy Marika szándékosan provokálta a veszekedést. Azonnal bocsánatot akar kérni Alexától, de közben már a lány is belátta, hogy ő is túlreagálta a dolgot. Mindketten felismerik, a jövőben jobban kell kezelniük a vitáikat, így végül különös tervet eszelnek ki.

 

Rolandnak ma lesz a tárgyalása a testi sértés ügyében. Fél az ítélettől, ezért legszívesebben eltűnne.  Drex azonban tudomást szerez az időpontról, és elcipeli a bátyját a tárgyalásra. Roland ügyét egy méltányos bíró tárgyalja, és a büntetett előélete ellenére megússza próbára bocsátással és közérdekű munkára kötelezéssel. Roland ezzel le is tudta az ügyet, és a szabadságát ünnepli, közben viszont mindjárt összetűzésbe kerül a lakótársaival. Amikor este a klubban Roland megint elveszíti a fejét, és majdnem verekedésbe keveredik, rájön, hogy ezt így nem folytathatja tovább, ha nem akarja dutyiban végezni.

 

Milán – miközben találkozik Klaudia „szellemi társával”, a szintén huszonéves Tiborral, a nőt meglepetésútra viszi a Bokodi-tóhoz, ahol csónakázás közben megkéri a kezét. A nő ráveszi, hogy bocsásson meg a szüleinek és Kareszéknek, így a fiatalok is meghívást kapnak az eljegyzési bulira. Itt Milán apja újra sikertelenül veti be magát Klaudiánál, s fölbukkan a nő „spirituális társa” is, egy kora huszonéves jógaoktató fiú. Milán azonban semmitől sem zavartatja magát, ezerrel készül a házaséletre. Kareszék szerint ez iszonyú gáz, de Karesz maga sem tudja, mit tehetne a dolog ellen.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#alexa#gábor#roland#drex#klaudia#énb

Címlapról ajánljuk