Éjjel-Nappal Budapest

Bécy: „Most akarom vissza a régi életem!”

rtl.hurtl.hu

2016. június 13. 20:50

Bécy hiába próbálta egész nap azzal nyugtatni magát, hogy új élete szebb és jobb, mint a régi, estére belátta magának, hogy hiányzik neki a villája, a klubbja, és a selymes bőrű csajai.

Bécy reggel úgy érezte, hogy a hajó maga a szabadság és a nyugalom, és próbálta elhitetni magával, hogy ez az, ami tényleg neki való. Tamás aztán váratlanul felbukkant, hogy rendezze a kapcsolatukat, de Bécy elintézte annyival, hogy Tamás neki olyan, mint egy eső felhő, ha eltűnik, szebb lesz a napja. A srácok megint összebalhéztak, Tamás pedig magára hagyta a kapitányt játszó Bécyt.
 

 


Később két szőkeség társaságában pezsgőzött Bécy a hajó fedélzetén, de a lányok nem voltak túl elégedettek a lelakott hajóval. Aztán megjelent Magdi is, aki Rockyra panaszkodott, ugyanis a kutya összehányta a kabinokat. Hiába készítette elő Bécy a terepet, a csajok elmenekültek, így ő és Rocky kettesben maradtak.

Néhány órával később Jenő is megjelent a hajón, hogy elvégezze a szükséges felújításokat. Bécy hatalmasat csalódott, ugyanis Jenő felszámolta a munkadíjat is, mondván ő már nem Béla alkalmazottja. Jenő bá' aztán távozott, Bécy pedig kitalálta, hogy Magdi majd a Duna vizével takarít. A nő felnyitotta főnökének a szemét, és elárulta neki, hogy egyedül a pénzét lehet szeretni, és azért nincsenek barátai, mert egyszerűen képtelen normálisan viselkedni. Bécy persze Magdit is elküldte a fenébe, miközben pontosan tudta, hogy igazat beszél.
 

 


Bécy este megjelent egy kocsmában, hogy felszedjen valakit. Kért egy jó erős rumot, és összebalhézott egy kocsmatöltelékkel is. A verekedést egy szexi vörös akadályozta meg, aki egyből flörtölni kezdett Bécyvel. A hajó ura eléggé becsípett, és Rozikával koccintottak a közös jövőjükre is. Az est további részét kettesben töltötték a hajón, de Bécy ahogy kijózanodott, rájött, hogy Rozikánál különbet érdemel. A dulakodás közben a nő végzetes hibát vétett, ugyanis Bécy királyi portréja megsérült, ezért kidobta a hajóról. Rocykval aztán megbeszélte, hogy borzasztó dolgokon ment keresztül az elmúlt időszakban.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#bécy#magdi#jenő#pénz#milliomos#énb#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk