Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. június 10.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 10. 20:50

Bécy megkezdi bosszúhadjáratát Tamás ellen. Ilona mindent megtesz, hogy szétválassza Milánt és Klaudiát. Rajmund rájön, hogy Alexa lefeküdt Gáborral.

Reggel Tamást azzal bízza meg új főnöke, hogy szervezzen a klubban egy nagy partit. A nap folyamán Tamásnak vissza kell tartania Rolandot attól, hogy túlzásba vigye a Bécy elleni bosszúálló hadjáratát. Bécy nagyon megorrol és Tamást gyanúsítja a rovására elkövetett akcióval. Tamás szeretné, ha helyreállna köztük a béke, de Bécy ezt először elutasítja. Később azonban felbukkan a házban, és a barátságos arcát mutatja. Tamásnak azonban hamar rá kell jönnie, hogy Bécy revansot akar venni rajta. Annyira felbőszíti Tamást, hogy alig bírja visszafogni magát, hogy neki ne menjen Bécynek – és éppen az új főnöke előtt. Bécy diadalittas, Lettura pedig sárga lapot oszt Tamásnak.

 

Reggel Milán közli a megdöbbent lakótársaival, hogy volt egy álma, és már tudja, mit kell tennie: meg akarja kérni Klaudia kezét. Karesz kiakad, és megpróbálja lebeszélni a barátját, de Milán ügyet sem vetve rá elindul, hogy megvegye a gyűrűt és mindent előkészítsen. Karesz és Liza elrohannak Ilonához, hogy segítsen megakadályozni az eljegyzést, Ilona azzal az ötlettel áll elő, hogy felhívja egy volt osztálytársukat, Klaudia első szerelmét, hogy csábítsa el a nőt. A férfi meglátogatja Klaudiát a ruhaboltban, ahol Klaudia szívesen segít neki egy ajándék kiválasztásában, és közben felelevenítik Kálmánnal a régi szép időket, sőt Klaudia még Kálmán vacsorameghívását is elfogadja. Este azonban Kálmán egyre jobban rányomul Klaudiára, és amikor megcsókolja, Klaudia pofon vágja a férfit. Ekkor érkezik Ilona Milánnal, akit azzal csalt el az étterembe, hogy ki akar vele békülni. Milánnak összeáll a kép, és nagyon mérges az anyjára, amiért elárulta.

 

Gábor nagyon megharagszik Alexára az előző napi árulása miatt – és ezzel akaratlanul is megerősíti Alexát abban az elhatározásában, hogy végleg kiköltözzön az albiból. Miközben Alexa az érzéseivel viaskodik, Lali spontán partit szervez az albiban, hogy ezzel az unokatestvérében jó benyomást keltsen maga iránt. Ezen a partin a nézeteltérések ellenére Gábor és Alexa számukra is váratlanul megint szeretkeznek. Rajmund rájön, és elzavarja Alexát. Alexa teljesen magára hagyatottan Gáboron vezeti le a dühét és elzavarja a fiút.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#bécy#ilona#klaudia#alexa#gábor

Címlapról ajánljuk