Éjjel-Nappal Budapest

Milán bemutatja szüleinek Klaudiát

rtl.hurtl.hu

2016. június 9. 20:50

Bala közös ebédre invitálta Milánt és Klaudiát az otthonukba, de Ilona teljesen felháborodott fiának választottján és a korkülönbségen.

Milán reggel Janinak áradozott Klaudiáról, és arról, hogy mennyire szerelmes. A mosóban váratlanul megjelent Milán apja, Bala is, aki állásinterjúra akarta elvinni fiát.

Milán persze nem állt kötélnek, arról beszélt apjának, hogy az ő élete így is teljes, ugyanis a szerelmet is megtalálta. A hallottak után Bala meghívta fiát és barátnőjét egys közös családi ebédre.

Ilona nagyon örült fia boldogságának, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy kicsoda Milán barátnője. Amíg Milán és Bala kiültek a kertbe, Ilona ajtót nyitott Klaudiának, akivel egyébként osztálytársak voltak. Az anyuka először nem értette, hogy mit keres ott volt osztálytársa, aztán összeállt a kép: Klaudia bizony Milán barátnője.

 

 


Az ebéd közben Bala Klaudiát faggatta a munkájáról, és feltűnően bókolt fia barátnőjének. Klaudia hiába próbálta oldani az Ilonában lévő feszültséget, az anyuka nagyon kiakadt, és azt kérte Klaudiától, hogy kezeltesse magát. A hisztirohamban kitörő Ilonát végül Bala rángatta fel az asztaltól, a szerelmesek pedig folytatták turbékolásukat.

Miután Ilona lenyugodott, a családi fotóalbumot kezdte el mutogatni Klaudiának. A nosztalgiázás valójában arra ment ki, hogy fia és barátnője között milyen nagy a korkülönbség, de Balázs megnyugtatta Klaudiát, hogy még mindig gyönyörű.

Bala és Ilona aztán összeszólalkoztak, Milán pedig megkérte őket, hogy szálljanak le róla, és fogadják el új kapcsolatát.Este Klaudiát váratlan meglepetés érte, ugyanis Balázs látogatta meg őt az otthonában. Bocsánatot kért tőle Ilona nevében is, és arra kérte, hogy segítsen a fiát rávenni, hogy normális állást keressen. Bala aztán térden állva kérlelte Klaudiát, de Milán átlátott a szitán, és megfenyegette apját, hogyha nem lép le elárulja anyjának, hogy szemet vetett Klaudiára.

#Éjjel-Nappal Budapest#Balázs#ilona#klaudia#énb#rtl#RTL Klub#szerelem

Címlapról ajánljuk