Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. június 08.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 8. 20:50

Tamásék rájönnek, hogy Bécy hazudott nekik Letturáról. Gábor érzelmes vallomást tesz Alexának. Milán, Karesz, Klaudia és Liza négyes randira mennek

Amikor Bécy édesanyja elküldi a barátnőjét, Magdát a lakóhajóra, hogy valaki szemmel tartsa a fiát, ez még inkább arra ösztönzi Bécyt, hogy kihúzza magát a szorult helyzetéből. Hogy az új tulajdonos, Lettura életét megnehezítse, Bécy a záró megbeszélésen a klubban hazug kijelentést tesz: az állítja, hogy Lettura le akarja rombolni a klubot, és minden munkatársat ki fog rúgni. Bécy mindenkit meghív, hogy jöjjenek át hozzá a lakóhajóra. Tamás és a csapat felveszik a kesztyűt, és meg akarják menteni a klubot. Egy ellenőrző látogatáson kiderül, hogy Lettura Bécy állítása ellenére soha nem tervezte, hogy parkolóházat csinál a klubból. Tamás nagyon boldog és este alaposan beolvas Bécynek: átláttak a hazugságán és mostantól kezdve semmi keresnivalója sincs a klubban.

 

Gábor és Alexa reggel összevitatkoznak, amikor Gábor butának nevezi Alexát. A vita annyira elfajul, hogy a munkahelyükön mindkettőjüket kérdőre vonja Paula, illetve Marci. Ekkor Gábor és Alexa is bevallják a beszélgető partnereiknek, hogy még van valami közöttük. Paula és Marci is javasolják nekik, hogy beszéljenek a másikkal. Ezért Gábor később felbukkan a Frufruban és egy érzelmes vallomást tesz Alexának. Alexa annyira meghatódik, hogy ismét lefekszenek egymással, ám Alexának lelkiismeret-furdalása lesz, amikor Rajmund elmegy érte a Frufruba. Este Gábor, aki már sokkal biztosabb az érzéseiben, mint eddig bármikor, őszintén akar beszélni Alexával, aki azonban elbizonytalanodva másnapra halasztja a beszélgetést.

 

Miközben Milán állandóan Klaudiánál alszik, Karesz és Liza észreveszik, hogy a fiú már nem olyan ellenséges velük szemben. Mikor Karesz Milántól akarja tudni ennek az okát, Milán elárulja, hogy új szerelme van, és elhívja Kareszt meg Lizát egy négyes randira. A fiatalok elképednek, hogy Milán Klaudiával jár, és teljesen kivannak Klaudia stílusán, amit Milán is átvett. Karesz ugyan örül, hogy ismét szent a béke közöttük, ugyanakkor attól tart, hogy egy agymosott barátot kapott vissza.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#bécy#lettura#gábor#alexa#klaudia

Címlapról ajánljuk