Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. június 01.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 1. 20:50

Evelin egy pókkal üldözi ki Szilvit a lakásból. Lali életében váratlanul felbukkan Beki, az unokatestvére. Milán és Klaudia újra egymásba gabalyodnak.

Evelin valóra akarja váltani a fenyegetését és el akarja űzni a két lakótársát az albérletből. Reggel hangos zenével otthon folytatja a bulit néhány táncos barátnőjével. Máté megkéri, hogy ne vigye túlzásba, de Evelinnek határozott tervei vannak. Szilvi és Jázmin egyelőre ellenállnak, de amikor Evelin megjelenik egy óriás madárpókkal, Szilvi - aki retteg a pókoktól - kiköltözik. Evelin boldog: egy gonddal kevesebb! Most már csak Jázmin miatt kell kitalálnia valamit.

Lali már alig várja, hogy megérkezzen az anyja, Vilma, aki meglepetésként elhozza neki az unokatestvérét Bekit. A lány gyakornokként fog dolgozni Budapesten és egyelőre Lalinál fog lakni. Vilma megkéri Lalit, hogy jól vigyázzon rá, mert egy nagyon ártatlan falusi kislány, nehogy baja essen a nagyvárosban. Ahogy Vilma elmegy, Bekiről kiderül, hogy egy vad bombázó. Lali azonnal átlátja a helyzetet: az unokahúga már rég nem olyan ártatlan, mint ahogy azt a szülei hiszik, csak hogy ezt sajnos senki sem hiszi el Lalinak.

Reggel Karesz és Milán egy pillanatra elfelejtik a köztük lévő ellenségeskedést. Milán, aki az otthon felejtett edzőcipőjéért jön vissza a lakásba, szeretkezés közben rajtakapja Lizát és Kareszt, és kiborul. Milán piálással próbálja elfelejteni a képet, hogy látta a volt legjobb barátját a volt barátnőjével szeretkezni, amikor véletlenül találkozik Klaudiával. Klaudia próbálja vigasztalni Milánt, aki megtudja, hogy Klaudia és András válnak. Klaudia lakásában újra közel kerülnek egymáshoz és lefekszenek. Milán Janival próbálja megosztani a furcsa napja különböző élményeit, Jani azonban érzéketlenül áll Milán történetéhez. Milán megérzi Karesz hiányát, és ott hagyja Janit.

 

A sorozat epizódjait megnézheted az RTL Moston.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#evelin#szilvi#máté#beki#klaudia

Címlapról ajánljuk