Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. május 31.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 31. 20:50

Evelin és Máté újabb konfliktusba keverednek a lakótársaikkal. Gábor és Alexa tovább folytatják gyerekes játszmájukat. Doggy és Maja lefekszenek egymással

Evelin kelletlenül hagyja, hogy Máté rábeszélje őt arra, hogy próbálja meg elfogadni az idegesítő lakótársnőit. Azért, hogy jobban megismerjék egymást, négyesben elmennek hamburgerezni, ahol Evelin végül a két lány idegesítő viselkedése miatt teljesen kiakad. Máté továbbra is megpróbál jó képet vágni a dologhoz, ám amikor Szilvi és Jázmin megtudják, hogy a fiú és Evelin drogoztak, az indulatok elszabadulnak. Jázmin és Szilvi ismét nyomatékosan megkéri őket, hogy költözzenek ki, ám Evelin végül úgy dönt, ő fogja kiüldözni a lányokat a lakásból.

Alexa még mindig mérges Gábor javaslata miatt, hogy legyenek szeretők. Az autószerelő műhelyben még egyszer kiosztja Gábort, de amikor Gábor ismét felbukkan a fodrászatban, újra elcsattan egy szenvedélyes csók közöttük és majdnem lefekszenek egymással, ám Paula megzavarja őket. Mivel kínozza őket a rossz lelkiismeret, Alexa is és Gábor is a saját partnerükre koncentrálnak, és este ismét összevesznek, amikor egymást provokálják az állítólag boldog párkapcsolatukkal.

Maja reggel panaszkodik Karesznek Drex bunkó húzásáról, ami után Karesz úgy dönt, összehozza Maját Doggyval. Az első sikertelen próba után Maja kiosztja Kareszt, de később Karesz megtudja, hogy Maja Doggyt használta arra, hogy féltékennyé tegye Drexet. Ezért elveszi tőlük a kulcsaikat és telefonjaikat, majd bezárja őket a lakásba. Két üveg vörösbor és egy kis lelkizés után végül Doggy és Maja lefekszenek egymással.

 

A sorozat epizódjait megnézheted az RTL Moston.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#evelin#máté#konfliktus#alexa#gábor#doggy

Címlapról ajánljuk