Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. május 17.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 17. 21:10

Evelin elvonó helyett folytatja a drogozást. Sári és Maja megpróbálnak közelebb kerülni egymáshoz. Kristóf felfogadja Rolandot Rocky kutyaszitterének.

Reggel Bécy kényszerelvonóra akarja vinni Evelint, amikor ezt Evelin megtudja, kiakad és dühösen bezárkózik a szobájába. Amikor Bécy beront a szobába, hogy indulás, Evelinnek pár cuccával együtt már nyoma sincs. Mivel Bécy nyomorult árulónak tartja Mátét, nélküle indul Evelin keresésére. Míg Bécy és a lakótársak mindenhol keresik Evelint, valójában Máté talál rá drogvásárlás közben. Evelin a közös jövő ígéreteivel magához csalogatja Mátét, és megkéri őt, hogy lépjenek le együtt, anélkül, hogy Bécynek elárulnák. Máté csatlakozik Evelinhez, hogy feltartsa őt, azonban a lány a hotelben ügyeskedéssel bedrogoztatja Mátét. A mámorban ők ketten újra egymásra találnak, miközben Bécy hiába keresi a lányát Budapest utcáin.

A srácok lakásában reggel tetőfokára hág a feszültség. Sári és Maja képtelenek kijönni egymással. Végül Sárinak sikerül rávennie Maját, hogy menjenek el közösen bevásárolni. Maja és Sári a boltban is összekapnak, de amikor a két lány összefut a szupermarket előtt Robinnal, és a fiú letámadja Sárit, Maja az, aki elüldözi Robint. Sári hálás Majának, és kicsit jobb lesz közöttük a hangulat, de amikor hazaérnek, Robint találják a lakásban. Sárinak és Majának Karesszel együtt sikerül elüldözniük a fiút, és Sári még egyszer Robin értésére adja, hogy soha többé ne jöjjön a közelébe. Amikor Sári azt reméli, hogy Maja és ő végre közelebb kerültek egymáshoz, Maja kiábrándítja: semmi sem változott köztük, ők soha nem lesznek barátnők.

Reggel Bécy odarendeli Rolandot a lakóhajóra, hogy Kristóf felügyelete alatt lomtalanítsa a hajót Bécy számára. Roland először ideges lesz, de aztán eszébe jut egy ötlet, hogy mit lehetne csinálni a lakóhajóból: egy menő sportbárt. Roland lelkesen felveti az ötletét Kristófnak, aki eleinte úgy tesz mintha a lomtalanítás után hajlandó lenne meghallgatni Rolandot. Amikor azonban Roland készen van a lomtalanítással, Kristóf már nem is emlékszik, hogy mit ígért. Roland erre dühösen kérdőre akarja vonni a Kristófot. Amikor Kristóf és Tamás este tovább szívatják Rolandot, és megbízzák, hogy csapjon fel Rocky kutyaszitterének, Roland kiakad.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#RTL Klub#rtl#evelin#máté#robin#roland

Címlapról ajánljuk