Éjjel-Nappal Budapest

Robin elrabolta Sári kislányát

rtl.hurtl.hu

2016. május 4. 21:10

Robin nem volt képes elfogadni a szakítás tényét, ezért az esküvő helyszínére sietett. Mivel nem tudta meggyőzni egykori barátnőjét, durva módszerhez nyúlt. Ugyanezt a stratégiát választotta Gábor is, Barbi boldogsága érdekében.

Joe-nak rossz előérzete volt az esküvővel kapcsolatban.  Nem csak a legénybúcsúján történtek miatt aggódott, Sári is nagyon hiányzott neki. Szerencsére a lány hirtelen felbukkant az esküvő helyszínén és megkönnyebbülve jelentette ki, hogy szakított Robinnal.

 

 

 

Karesz és Milán is hatalmas örömmel fogadta Sárit. A lány elmesélte a srácoknak a történteket. Mindenki azt hitte, hogy Robin végleg eltűnt, de nem így történt, a sráctól nem tudtak megszabadulni egykönnyen. Robin követte Sárit a kastélyig, kizárólag azért, hogy megbeszélhessék az előző napon történteket. Természetesen Sári látni sem bírta a hazug fiút.

 

 

 

A lány egy rövid időre magára hagyta Zsófikát, Robin pedig lecsapott a helyzetre. A fiú elrabolta Sári kislányát. A lány pánikba esett, Joe pedig hamar Sári segítségére sietett. Felállt a rögtönzött válságstáb a kastélyban. Joe kiosztotta az utasításokat, az egész vendégsereg a kislány és elrablója keresésére indult. Eközben Sári egy üzenetet kapott Robintól, miszerint a hátsó kertben várja Zsófikával őt.

 

 

 

Sári fejvesztve rohant a kislánya és egykori szerelme után. Robin magyarázkodni kezdett: azért hazudozott korábban, mert félt, hogy elveszíti a őt. Sári úgy tett, mintha elhinné azt, amit a fiú mondott, miközben Karesz, Milán és Joe elrejtőzve figyelték az eseményeket. Robin észrevette a srácokat, átadta Zsófit Sárinak, Joe pedig nyomatékosítva a mondandóját a földre terítette, majd elzavarta a srácot.

 

 

 

Este Gábor és Paula véletlenül Ildikó előtt beszélték meg Joe félrelépését a táncos lánnyal. Ildikó rögtön Barbihoz szeretett volna rohanni az információval, de Gábor gyakorlatilag elrabolta az anyósjelöltet.

 

 

A vacsoránál mindenki jelen volt, kivéve Ildikót. Amikor Barbinak is feltűnt az édesanyja hiánya Gábor ügyesen kimagyarázta a helyzetet. Ildikó valójában a vasaló szobába zárva várt a sorsára. A felháborodottan ordibáló nő a fejébe vette, hogy szabadulása után mindent elmond majd a lányának Joe-ról.

 

 
#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#ildikó#robin#zsófika#esküvő

Címlapról ajánljuk