Éjjel-Nappal Budapest

Sári élete legnagyobb hibáját követte el

rtl.hurtl.hu

2016. április 26. 21:10

Sári és Robin Veszprémből sietett haza Zsófika születésnapjára, ám a pár nem várt akadályokba ütközött, így a lány nem volt ott kislánya legelső születésnapján.

Zsófika szülinapját ünnepelte az egész albérlet. A hangulat nem volt felhőtlen, hiszen mindenki azon aggódott, hogy hol lehetnek Sáriék. 

 

 

Robin és Sári éppen hazafelé tartottak, a hátsó ülésen pedig Zsófika ajándéka, egy óriási plüssmaci üldögélt. Késésben voltak, ezért Sári arra kérte Robint, hogy taposson a gázra. Rögtön ezután két rendőr intette le a száguldó párost. A rendőrök szerint túl gyorsan hajtottak, ezért állították meg őket. Közben az egyik fakabát leellenőrizte az autót: kiderült, hogy Robin autóját lopással körözték. Robint és Sárit egymástól elszeparálva vitték be az őrszobába.

 

 

 

A rendőrségről Robin apja hozta ki Sáriékat, aki nem volt hajlandó még egyszer odaadni fiának a kocsiját, ezért Sári futva indult el kislánya születésnapjára. A nagy rohanásban véletlenül fellökött egy nénit, akinek a táskája a földre esett. A lány próbálta összeszedni az elejtett táskát, de a néni üvöltve gyanúsította meg lopással a lányt. Természetesen két rendőr rögtön a helyszínre érkezett, akik elkapták és igazoltatták a lányt. Sári személyi igazolványa Robinnál maradt, ezért újra a rendőrségre vitték őt.

 

 

 

Mindeközben az albérletben mindenki tövig rágta a körmét Sári miatt. Időközben Robin csengetett az albérlet ajtaján, Joe nyitott ajtót neki. Kiderült, hogy Sárinak nyoma veszett. A bulinak időközben vége lett. Miközben Barbi a zsúr utáni rumlit semmisítette meg, Sári futott be zaklatottan, aki bőgve mesélte el a történteket Joe-nak, aki egy szavát sem hitte el a lánynak.

 

 

Sári kisírt szemekkel vitte haza Zsófit. Karesz természetesen Robint vádolta a történtekért. A lány teljesen összetört, hiszen nem tudott ott lenni kislánya első születésnapján.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#robin#zsófika#barbi

Címlapról ajánljuk