Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. április 26.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 26. 21:10

Gréti elhagyja Budapestet. Roland elmondja az igazat Melindának. Robin újabb bajba sodorja Sárit.

Mivel Gréti folyton összeveszik a kollégáival a klubban, és a panzióban is csak baj van a szomszédjaival, Gréti egyre rosszabbul érzi magát Budapesten. Rájön, hogy az egyetlen ember, aki még ott tartja, Marci. Grétinek azonban nem sikerül vele kibékülnie, hanem még jobban összevesznek. A Karolával való beszélgetése után Gréti rájön, hogy túlságosan függ Marcitól. Amikor este Bécy klubjában ismét kritizálják a munkáját, Grétinek végleg elege lesz: összeszedi a cuccait, otthagyja Dávidot és elhatározza, hogy elhagyja Budapestet.

 

Mivel Robin túl lassan megy, Sári későn ér vissza Budapestre, és nagyon aggódik, mert nem szeretne lemaradni a lánya első születésnapjáról. A gyorshajtás miatt felfigyelnek rájuk a rendőrök, és kiderül, hogy az autójuk lopott, de ez még csak a kezdete a rengeteg szerencsétlenségnek, ami miatt Sári lekési a lánya buliját. A fiatal anyukának emiatt lelkiismeret furdalása van, mire elhatározza, hogy végre összeszedi magát, rendbe hozza az életét.

 

Drex megrémül, amikor megtudja, hogy a pénteki verekedés áldozata őt gyanúsítja. Rolandnak lelkiismeret furdalása van, mert igazából ő verte össze a srácot. Amikor elmondja az anyjának az igazat, Melinda dühös lesz Rolandra, de nagy meglepetésére támogatja a fiát, és megpróbálja rávenni Drexet, hogy vállalja magára a bűncselekményt. A nő meg van győződve arról, hogy Drex úgyis megússza valahogy, amíg Roland miatt folyton aggódnia kell. Roland meghatódik az anyja törődése miatt, és beszáll a játékába.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#gréti#marci#roland#melinda#robin

Címlapról ajánljuk