Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. március 16.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 16. 19:45

Kristóf nehéz döntést hoz: szakít Petrával. Milán a Káma-szútrát tanulmányozza a jobb teljesítmény érdekében. Alexának új hódolója akad.

Milán a hetedik mennyországban érzi magát, hiszen ő és Liza végre tényleg együtt vannak, de még nem szeretkeztek. Amikor Liza kilátásba helyezi, hogy este esetleg megtörténhetne a dolog, Milán teljesen pánikba esik. Azt gondolja, hogy Liza sokkal több tapasztalattal rendelkezik nála. Kétségbeesésében a barátaitól kér tanácsot, és Robin azt javasolja, nézzen bele a Káma-szútrába, mire Milán buzgón beleveti magát a könyv tanulmányozásába.
 
Kristóf a hosszú hétvége utáni utolsó napon a családi program helyett inkább egyedül vág neki a városnak, hogy elbúcsúzzon a barátaitól. Igazából azonban Evelin felé húzza a vadászösztöne, és nem is kell csalódnia, mert újra sikerül lefeküdnie a lánnyal. Később bevallja Marcinak és Dávidnak, hogy nem igazán érzi jól magát vidéken, és ráébred, hogy egyáltalán nem akar újra elszakadni Budapesttől. Mindent bevall Petrának, és tisztázzák, hogy kettejük történetének ezzel vége. Kristóf nehéz szívvel búcsút vesz Dominiktól, majd beköltözik Dávidékhoz.
 
Alexát idegesítik a férfiak, munkába menet azonban beleszalad a vonzó Rajmundba. Bár szimpatikus neki a férfi, mégsem akar tőle semmit, hiszen amikor felmegy Rajmund lakására, belebotlik egy másik nőbe. A férfi kitartóan próbálkozik, ami főleg Barbinak és Paulának imponál. Amikor Gábor tudomást szerez Alexa új, titokzatos hódolójáról, nagyon féltékeny lesz. Alexának tetszik ez a helyzet, és elkezd titokzatoskodni, ami még inkább kiakasztja Gábort.
#Éjjel-Nappal Budapest#dominik#liza#alexa#rtl#énb

Címlapról ajánljuk