Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. március 11.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 11. 19:45

Milán kitartó küzdelme meghozza gyümölcsét: Liza összejön a fiúval. Joe kibékül Robinnal. Kristóf lefekszik Evelinnel.

Milán reggel a fejébe veszi, hogy egy saját számmal hódítja meg Liza szívét, amivel mellesleg még a Bencével vívott csatáját is megnyeri. Karesznek komoly fenntartásai vannak Milán hangjával kapcsolatban, de Milán nem hagyja elbizonytalanítani magát, és mindent belead a Liza-számba. Milánnak végül nincs módja előadni a számot a lánynak, mert Bence egy vonósnégyessel magára vonja a figyelmet. Liza röhejesnek találja a fiúk csatáját, és jól leteremti őket. Milán már feladná, de Sári meggyőzi, hogy harcoljon a szerelméért. Végül a srácnak egy saját szerzeménnyel sikerül lenyűgöznie Lizát, és összejönnek.
 
Barbi reggel elhatározza, hogy kibékíti Sárit és Joe-t, mivel attól tart, hogy a kettejük veszekedése miatt veszélybe kerül az esküvő. A kényszerű találkozó során minden jól indul, de Robin érkezésével újra fellángol a vita. Barbi bepánikol, hiszen ahelyett, hogy elsimította volna a viszályt Joe és Sári között, csak tovább rontott a helyzeten. Végül Joe erőt vesz magán, és elszánja magát, hogy kibékül Sárival, és ad Robinnak egy második esélyt.

Kristóf reggel Petrával és Dominikkel beköltözik egy hotelbe, hogy oldja a feszültséget Bécy házában. Kristóf ráébred, hogy képtelen lefeküdni Petrával, ugyanis folyton Evelin jár a fejében. Amikor kiderül, hogy Dominik az albérletben felejtette a labdáját, Kristóf rögtön felajánlja, hogy elmegy érte. Amikor ott aztán összefut Evelinnel, nem bír tovább ellenállni neki, és lefekszik a lánnyal. Szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, de végül este nem sikerül rávennie magát, hogy elmondja Petrának az igazat.
#Éjjel-Nappal Budapest#liza#bence#robin#evelin#énb#rtl

Címlapról ajánljuk