Éjjel-Nappal Budapest

Sári szégyent hozott Joe-ra

rtl.hurtl.hu

2016. március 10. 19:50

Barbi és Joe elhívta magával Sárit az esküvői menü előkóstolására, Sári azonban vállalhatatlanul viselkedett és nagy galibát okozott. 

Barbi és Joe elhívta magával Sárit, hogy megkóstolják az esküvői menüt. Sárinak nem volt kedve menni, de csak beadta a derekát. Abban azonban nem volt köszönet, amit a szállodában produkált.



Mindenre megjegyzést tett, beszólt a személyzetnek és látványosan unta az egészet, pedig csak ennie és figyelnie kellett volna. 

Joe nem győzött miatta bocsánatot kérni, de eztán jött még csak a java. Robin ugyanis belógott a szállodába, és rávette Sárit, hogy menjenek be a szobába és próbáljanak ki egy ágyat. Miközben ők jól érezték magukat, mindenki Sárit kereste. 

Amikor nagy nehezen megtalálták, ott feküdt Robinnal az ágyban. Az esküvőszervező nagyon kiakadt, és mindent elmondott a szálloda tulajdonosának, aki azt mondta Barbinak és Joe-nak, hogy emiatt nem lehet ott az esküvőjük. 
A jelenetért kattints a GIF-re!
Joe este elment Sárihoz, és elmondta neki, hogy nagyot csalódott benne és hogy amióta Robinnal van, nagyon megváltozott. Miután pedig közölte vele, hogy Robint nem akarja az esküvőn látni, Sári azt mondta, hogy akkor ő sem megy el. 



Sári érthetetlen viselkedése mellett Milán és Bence újra összecsapott, Kristóf pedig váratlanul meglátogatta barátait. 

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#robin

Címlapról ajánljuk