Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. március 10.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 10. 19:45

Kristóf visszatér Pestre, Evelin pedig egyből beveti nőiességét. Liza Milánt és Bencét is kikosarazza. Joe eltiltja Sárit Robintól.

Kristóf pár napra Budapestre jön újdonsült kis családjával, Petrával és Dominikkel. Találkozni akar a régi barátokkal, de elsőként Evelinbe fut bele, aki azonnal rákattan Kristófra, és csábításba kezd. Kristóf kezdetben ellenáll a csábításnak, ám a barátaival való beszélgetések során kiderül, hogy nem épp egy leányálom a Petrával való kapcsolata. Petra észreveszi, mennyire bejön Kristófnak Evelin, ám Kristóf hevesen tagad. Este azonban a klubban már Dávidnak is feltűnik, mennyire izzik köztük a levegő.

Milán tudja, hogy Liza tegnap a verekedés után dühösen elküldte Bencét, a barátját. Milán azt gondolja, hogy innentől szabad a pálya, de Karesz keresztbe húzza Milán számításait, és bezárja Milánt a lakóhajóra. Helyette Karesz maga megy el Lizához, és kiosztja a lányt: vegye le a kezét Milánról, különben Karesszel gyűlik meg a baja! Amikor Milán végre kiszabadul, egyből Lizához rohan, a lány viszont kikosarazza: sem tőle, sem Bencétől nem akar semmit.
 
Sárinak semmi kedve részt venni az esküvő miatt ma megrendezésre kerülő próbaebéden, Joe viszont ragaszkodik hozzá. Sári nagyon gázul viselkedik az ebéden, és az első adandó alkalommal lelép, és bebarangolja az előkelő helyszínt, ahol felbukkan Robin. Sári egy csapásra jókedvre derül, és hagyja, hogy Robin rávegye őt a szexre. Amikor rajtakapják őket, és Joe és Barbi emiatt elveszítik az esküvői helyszínt, Joe durva kijelentést tesz Sárinak: nem akarja többé Sári oldalán látni a fiút.
#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#robin#liza#bence#evelin#énb#rtl

Címlapról ajánljuk