Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. március 09.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 9. 19:45

Sári a munka helyett Robint választja. Drex megnyeri a fogadást Rolanddal szemben. Bence párviadalra hívja Milánt, és kiütéssel győz.

Miután Liza megcsókolta Milánt, a fiú biztosra veszi, hogy az övé lesz a lány. Ám amikor Milán felkeresi Lizát a munkahelyén, Bencébe botlik. A hős szerelmes elővigyázatlanul előadja, hogy mi történt kettejük között, amivel magára vonja Bence haragját. Később Bence párviadalra hívja ki Milánt, aki tart ugyan Bencétől, de felveszi a kesztyűt. Bence durván leüti Milánt, ám ekkor Liza közbelép, és kemény hangon kiosztja Bencét.

Sári állásinterjúra megy egy állatkereskedésbe, miután megígéri az anyjának és Joe-nak is, hogy mindent megtesz az állás érdekében. Robin megjelenik a kereskedésbe, és kétségeket ébreszt a lányba: biztosan belefér-e neki, hogy rabságban tartott állatok eladásával keresse a kenyerét? Amikor választás elé kerül, Sári Robin mellett teszi le a voksát, és visszautasítja a munkalehetőséget. Kijelenti, hogy nem fog többé meghajolni mások akarata előtt, hanem a saját útját akarja járni. Joe természetesen értetlenül fogadja a döntését, de Sári olyannyira Robin befolyása alatt áll, hogy a nagybátyja sem képes hatni rá.
 
Reggel Drexszel azt éreztetik a lakótársai, hogy ő még csak egy kispályás kezdő a nagyok csapatában. Amikor Drexnél betelik a pohár, és beolvas a bátyjának, Roland egy fogadást ajánl neki: az nyer, aki az előzőleg kiválasztott Dorkát előbb lefekteti. Drex belemegy a fogadásba, de aztán belátja, hogy nem valami szép dolog, ha az ember másvalakinek az érzelmeivel játszik. Drexnek éppen a becsületessége lesz az, amivel aztán jó pontot szerez a lánynál, és végül megnyeri a Rolanddal kötött fogadást.

 
#Éjjel-Nappal Budapest#robin#drex#roland#bence#liza#rtl

Címlapról ajánljuk