Éjjel-Nappal Budapest

Dávid bevezette a totális diktatúrát a villában

rtl.hurtl.hu

2016. március 8. 19:50

Dávid nem bírt a lakótársaival, akik folyamatosan megsértették egymás intim szféráját, szemeteltek, nem tartottak rendet, ráadásul nem tisztelték a magát ház urának kinevező Dávidot sem. Úgy döntött, hogy tesz a káosz ellen. Nem jött össze.

Karola reggel ordítva zavarta ki Rolandot a fürdőből, mivel a srác nemes egyszerűséggel belevizelt a mosdókagylóba, miközben a lány éppen tusolt. Nem csak a mosdóba vizelés akasztotta ki a lányt, a hűtőszekrényben még zoknikat is talált. Dávid kiakadt, és megpróbálta felnőttként megoldani a problémákat. Ezután a reggeli is hatalmas veszekedésbe fulladt, mindenki Dávidot okolta a totális káoszért.



Dávid Joe-tól kért tanácsot, hogy hogyan is tartson rendet. Joe nem igazán tudott segíteni, hiszen náluk is komoly problémák vannak, hiszen minden szabályzat és rendszer, amit bevezettek eddig, megbukott. Dávid nem lett sokkal okosabb és Lali utolsó tanácsával – miszerint ivás előtt mindig fogyasszon zsíros ételeket – távozott.

Dávid óriási bejelentenivalóval hívta össze a többieket. Mivel az állapotok már tarthatatlanná váltak, kitalálta a megoldást: házirendet és takarítási rendet írt. A srácoknak nem jött be az új rendszer, ami egy az egyben Dávidnak kedvezett, hiszen ő a takarítási rendben és a fürdőszobai beosztásban is kiemelten előnyös szerepben tetszelgett. A villa új diktátora
estére egy bulit is szervezett, csapatépítő szándékkal.



Az esti bulira Roland, Dávid és Milla vásároltak be, de Roland marhára nem hozta el a cukkinit a boltból, amiből ismételten hatalmas veszekedés kerekedett. Dávid kiosztotta Millát és Rolandot, hogy kezdjenek el takarítani. Karola nem vette komolyan Dávid szabályzatát, össze is gyűrte azt. Roland éppen Dávidot parodizálta, miközben betoppant a „villafőnök”, akinek nem nagyon tetszett a jó kedélyű takarítás.

Miután minden elkészült, Dávid kaját sütött, miközben a többiek kártyáztak. Milláék nem igazán vettek tudomást a villa diktátoráról, jóformán levegőnek nézték őt. Dávid egy kellemetlen viccel próbálta oldani a hangulatot, ami nem jött be. Ezután kérdőre vonta Millát, aki lekeverte a barátját, hiszen a pórnép nem vegyülhet a királyokkal.



Miközben a többiek egy másik asztalnál kajáltak, Dávid megsértődött, és lelépni készült. Karola és Roland tisztázta a helyzetet: a probléma Dávid zsarnokoskodása volt. A fiú nem mondta ki, de elismerte, hogy hülye volt így a többiek is engedtek a gyerekes „nem szólok hozzád” játékból.

Nem csak Dávid diktatúrája lett bedöntve ezen a csodálatos Nőnapon: Evelin egy igen kemény átveréssel vett revansot Mátén, Marci pedig megpróbált új vizekre evezni, de a Tamara iránt érzett határtalan szerelem nem engedte ezt.

#Éjjel-Nappal Budapest#dávid#drex#roland#villa#bécy

Címlapról ajánljuk