Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. március 04.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 4. 19:45

Drex beköltözik Bécy villájába. Joe romantikus piknikkel próbálja megenyhíteni Barbi szívét. Evelin hazatér Ibizáról, és találkozik Marcival.

Drex felkeresi Dávidot, hogy munkát és szállást kapjon Bécy klubjában. Karola ellenzi a dolgot, Dávid azonban végül beleegyezik egy próbanapba. Némi félreértés miatt Drex meg van győződve arról, hogy sínen van a dolog, és ezzel el is dicsekszik Karesznak és Milánnak. Nem sokkal később viszont kénytelen tudomásul venni, hogy a beköltözésről szó sem lehet. A próbanap után éppen elhozná a holmijait Bécy házából, amikor Karola mégiscsak megszánja: Drex végül maradhat a lakásban.

Barbi nagyon kiakad, amikor a félresikerült meglepetés-party után Joe reggel végre hazaér, ráadásul igencsak részegen. Barbi felvilágosítja párját, hogy tudta nélkül bulit szervezett számára, ezért Joe lelkiismeretfurdalása miatt úgy dönt, kocsikázással és egy romantikus piknikkel próbálja meg kibékíteni szerelmét. Barbinak eleinte nem tetszik a dolog, de mire este visszaérnek a lakásba, ismét helyreáll a rend.
 
Amikor Evelin reggel hazaér Ibizáról, Bécy házának lakói örülnek a lánynak, aki bomba formában van. Evelin elmeséli Dávidnak, hogy van valakije Ibizán, amit Dávid elkotyog a többieknek, emiatt Evelin kicsit megsértődik rá. Később Evelin vitába keveredik Karolával, mert az kihallgatja a szerelmével folytatott telefonbeszélgetést. Evelin találkozik Marcival egy kávézóban és látszólag közöttük már nincs semmi, Evelint mégis felzaklatja Marci sztorija Tamaráról. Este együtt buliznak, és úgy néz ki, minden rendben van Evelin körül, de Dávid és Marci érzi, hogy valami nem oké.



 
 
#Éjjel-Nappal Budapest#marci#evelin#ibiza#barbi#drex#dávid#énb#rtl

Címlapról ajánljuk