Éjjel-Nappal Budapest

Drex kis híján hajléktalan lett

rtl.hurtl.hu

2016. március 4. 19:50

Drex csúnyán összeveszett Karesszal és Milánnal, ezért új munka és lakás után kellett néznie. Eleinte nem járt sikerrel, de a sors és Dávid kegyes volt hozzá. Karolát megpuhítani azért nem volt egyszerű.

Drex a villában töltötte az éjszakát. Karola nem különösebben örült a fiú látványának, sőt, egyenesen elzavarta volna. Roland megpróbálta megkérni a lányt arra, hogy beszéljen Dáviddal arról, hogy Drex munkát és szállást kapjon a klubban és a villában. Karola nemet mond és kijelenti, hogy amíg ő a villában lakik, Drex biztosan nem fog odaköltözni.



Drex még mindig rohadt másnapos volt, amikor betoppant Dávid a villába. A srác rögtön le is vadászta őt egy „tök jó üzleti ajánlattal”: a klubban szeretne dolgozni, ami jó lehet Dávidéknak, hiszen képes lenne teltházas bulikat is szervezni. Dávid lekeveri a dolgot annyival, hogy majd ugorjon be valamikor és megbeszélik.

Drex ezt készpénznek vette, így hazament és összepakolt. Sára nem nagyon értette, hogy mire fel a hirtelen költözés, hiszen korábban is történt már hasonló, viszont Drex hajthatatlan volt. Közben megérkezett Karesz és Milán, akiknek Drex rögvest elmesélte, milyen király kis munkája, illetve lakása lett, amin Karesz úgy bepöccent, hogy kivágta a srácot, mint ahogyan azt a macskákkal szokás ürítés idején.



Drex megérkezett a csomagjaival a villába. Roland nyitott ajtót, aki nagyon örült az öccse érkezésének. Dávid eléggé meglepődött ezen, hiszen ő semmit sem ígért a srácoknak. Mindeközben Karola is betoppant, aki szintén kiakadt Drex becuccolásán.

Dávid próbamunkát adott Drexnek a klubban, ami nem volt más, mint pohárszedés. Roland alázatra intette az öccsét, akinek nem tetszett az újonnan nyert pozíció. Közben Karesz és Milán is megérkeztek, akik szénné cikizték a klub újdonsült pohárszedőjét.
A jelenet megtekintéséhez kattints a GIF-re!
Dávid és az új munkatársa végeztek a munkával és visszamentek a villába. Drex már épp lelépett volna, ám Karola megsajnálta őt, így megengedte neki, hogy a villában töltse az éjszakát.

#Éjjel-Nappal Budapest#drex#dávid#ibiza#roland

Címlapról ajánljuk