Éjjel-Nappal Budapest

Hilda végleg kirakta Gábort és Lalit

rtl.hurtl.hu

2016. február 26. 19:50

Gábor és Hilda kapcsolata nem teljesedhetett ki, hiszen Lali az elejétől fogva akadályozta ezt. Hildánál végleg elszakadt a cérna, végérvényesen kirakta a srácokat, akik gyalog indultak vissza a térdig érő hóban és a lavinaveszélyben.

Gábor és Hilda összebújva pihent, amikor Lali rájuk rontott az örömhírrel: Georg egy fellépést szervezett Lalinak hétfőre. Hildának továbbra sem tetszett Lali viselkedése, aki nagyon izgult a fellépése miatt, valószínűleg ezért felejtette el folyamatosan a dalszövegét. Közben betoppant Georg, aki megkérte Lalit, hogy énekelje el újra a dalt. Lali megtette és ismételten beégett vele. 



Lali keményen magolta a szöveget, amikor Hilda kirándulni hívta a srácokat. Hilda már nagyon unta Lalit és ezt Gábornak is elmondta, mégis együtt indultak el.

Hilda és a fiúk egy kísérő társaságában indultak a hegyre, de Lalinak nem tetszett a túra, mivel más célokkal érkezett az osztrák hegyekbe. Érkezés után Lali bunkózott egy picit, Gábor pedig Hildával kapcsolatban még lelkesebb lett. Míg Hilda és Gábor romantikázott, Lalika duzzogott.

Csóró Lali nem bírt magával: úgy döntött, hogy megtorpedózza a romantikát. Gábor csúnyán kiakadt, Hildánál pedig végleg elszakadt a cérna, elzavarta a srácokat, mondván Lali egy szánalmas lúzer, aki négy sort nem tud megtanulni, Gábortól pedig sokkal többet várt az ágyban, ráadásul még le is parasztozta.  Hilda végleg kitette a fiúk szűrét.
Ha kíváncsi vagy a jelenetre, kattints a GIF-re!
Lali boldogan lépdelt a hóban Gábor mögött. Örült, hogy megszabadultak Hildától, bár kicsit sajnálta, hogy Gábor nem teljesített jobban az ágyban.



​A srácokra rásötétedett, eláztak, kimerültek. Több órát sétáltak már, amikor egy kivilágított házat találtak. Bekopogtak, majd egy kedves öregúr nyitott ajtót nekik, aki nem értette, hogyan kerültek a fiúk késő éjjel oda, de mivel kint veszélyes a terep, behívta őket. A bácsi természetesen németül beszélt, ezért a kommunikáció némiképpen nehézkes volt, de végül megegyeztek: Lali és Gábor maradhattak. 
 
#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#georg#hilda#obertauern#ausztria

Címlapról ajánljuk