Éjjel-Nappal Budapest

Lali pucéran üldözi a sikert

rtl.hurtl.hu

2016. február 22. 19:45

Bíró Lajos, alias Csóró Lali zenei karrierje nem akar magától beindulni, ezért úgy dönt, hogy bejárja a fővárost, és spontán koncertet ad, hogy népszerűsítse legújabb albumát.

Az első útja egy térre vezet, ahova bár összegyűlik egy kisebb tömeg, még sincs átütő sikere, ráadásul a közterület felügyelők feljelentéssel fenyegetik, így végül Gábor lefújja a rögtönzött bulit.

A jelenetért kattints a képre.
Lali nem adja fel ilyen könnyen, úgy dönt, hogy bérel egy riksát, és amíg Gabika teker, ő énekel, így talán a közterületesek sem szólnak rá. Amíg Gábor végig teker Budapesten,  Lali űzi hátul a bulit, és útnak indítja Csóró Lali első nem hivatalos roadshowját.

A jelenetért kattints a képre.
Gábor hamar megunja a riksázást, és úgy dönt, magára hagyja Lalit. Végül kitart barátja mellett, cserébe csak annyit kér, hogy Lali kérjen bocsánatot Alexától. Laller újabb spontán koncertet ad, de az embereknél nem arat sikert. Lehet, hogy 2016 mégsem a bulizás éve?

Lalinak a csalódás után kipattan az isteni szikra a fejéből: ha levetkőzik meztelenre, újra ő lesz Magyarország elsőszámú sztárja, elvégre évekkel ezelőtt a Fókusz is így figyelt fel rá
. Nem is habozik, azonnal ledobja a textilt, és meztelenül kezd énekelni, Gábor pedig átveszi az operatőr szerepét. A parkban egyből köré gyűlnek a rajongók, és persze a közterület felügyelők, így a buli hamar véget ér. Na ki a buli császára? Csak a Lali!

A jelenetért kattints a képre.
#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#album#csóró lali#csak a lali#bulicsászár#énb#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk