Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. február 22.)

rtl.hurtl.hu

2016. február 22. 19:45

Marci elviszi Tamarát graffitizni, Lali pedig rögtönzött koncertet ad az utcán, ráadásul anyaszült meztelenül.

Marci örül a Tamarával töltendő utolsó napjának és megmutatja a lánynak nagy szenvedélyét: a graffitizést. Titokban azt reméli, hogy a lány észreveszi, hogy több van közöttük egy laza viszonynál. Egy rövid időre reménykedni kezd, amikor a lány lemondja a szegedi találkozóját, de a nap végén Tamara mégis vissza akar menni Szegedre. A nap végén a lány elmondja, hogy egy nagyon rossz kapcsolatot zárt le, ezért még nem akar új kapcsolatba kezdeni.

Lali még mindig iszonyúan büszke az új slágerére és meg akarja mutatni az embereknek. Egy szupermarketben és a bevásárlóközpont előtt spontán koncertet ad, amit az emberek többé-kevésbé jól fogadnak, de nincs átütő siker. Lali a hírnév kedvéért még meztelenre is vetkőzik. Gábor jól szórakozva az egészet felveszi és a nap végén Lali azt reméli, hogy ezzel az anyaggal be tudja bizonyítani, hogy ő lesz a legnagyobb mulatós sztár Ausztriában.


Milánnak leesik az álla, amikor Liza egy sms-t küld neki, és egyből találkozni akar a lánnyal, de csalódottságára Liza csak arra kéri meg őt, hogy VJ-ként felléphessen a lakóhajón. Milán természetesen igent mond, ám amikor Milán fellépés közben meglátja a lány vizuáljait, fülig beleszeret, és szerelmet vall a lánynak. Liza bevallja, hogy nagyon kedveli Milánt, de visszautasítja közeledését.


#Éjjel-Nappal Budapest#marci#graffiti#buli császár#liza#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk