Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. február 19)

rtl.hurtl.hu

2016. február 19. 19:45

Tamara meggondolja magát, és Szegeden marad, Dávidot pedig sztárként ünneplik kollégái.

Marci csalódik, mikor Tamara reggel elviszi a holmiját az albérletből, és kiköltözik anélkül, hogy Marci bocsánatkérését elfogadná. A lány nem sokkal később megvárja Marcit a tetováló szalon előtt, és búcsúzóul odaadja a fiúnak a telefonszámát. Később Marci Gáborral és Lalival elmegy inni egy kocsmába, és részegen felhívja Tamarát, és üzenetet hagy a lány hangpostáján, amiben elmondja, hogy valójában mennyire kedveli őt. Visszaérve az albérletbe Marci alig hisz a szemének, amikor Tamara a szobájában vár rá, és anélkül, hogy beszélgetésre vesztegetné az időt, behúzza az ágyba magához Marcit, és szerelmeskedni kezdenek.

Dávid még mindig meg van sértve, amiért Bécy nem akarja őt magával vinni Ibizára. Még akkor sem enyhül meg, amikor Roland elmondja neki, hogy Bécy pont most tanítja be Dávid utódját, egy unszimpatikus diktátort. Dávid csak azért megy el a klubba, hogy elhozza a személyes holmiját, de tanúja lesz, hogy az utódja hogyan rúgja ki a volt munkatársait, mire kifakad és szenvedélyes beszédet tart a klubról. Ezt követően Bécy előlépteti Dávidot a klub főnökévé, és arra is fény derül, hogy Bécy szándékosan rendezett színjátékot az új üzletvezetővel, hogy rávilágítson, Dávidnak valójában mennyire fontos a klub.

Sárinak reggel rejtegeti Robint a többiek elől, aminek Robin egyáltalán nem örül, de Sári fél, hogy Karesz nagyon ki fog akadni. Miután megszabadul Robintól, megpróbál Karesznek elmondani mindent Robinról és magáról, ám képtelen megtenni. Amikor váratlanul megjelenik Robin az albérletben, és elmondja, hogy Sári már hivatalosan is a barátnője, Karesz elrohan. Később Sári és Robin kettesben maradnak az albérletben, és újra lefekszenek egymással.



#Éjjel-Nappal Budapest#marci#dávid#bécy#robin#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk