Éjjel-Nappal Budapest

Bécy kinevezte főnöknek Dávidot

rtl.hurtl.hu

2016. február 19. 19:50

Bécy egy csellel húzta csőbe Dávidot, de ennek köszönhetően kiderült, hogy kiváló főnök lenne. Meg is kapja a lehetőséget ennek bizonyítására.

Dávid úgy döntött, hogy kertészkedéssel fog a jövőben foglalkozni, még Roland sem tudta visszacsábítani a klubba. Bécy azonban megtalálta az utódját, aki egyenként vizsgáztatott mindenkit, és a saját embereire szerette volna cserélni a klub személyzetét. 

Amikor azonban Dávid bevitte a felmondólevelét és szembesült az új helyzettel, megvédte volt kollégáit. Mindezt Bécy hallgatta, és bejelentette, hogy Dávid a klub új főnöke és teljhatalmat kap.
A jelenetért kattints a GIF-re!
Később pedig azt is bevallotta, hogy az új főnök csak egy beszervezett ember volt, egyszerűen csak tesztelni akarta Dávidot.

Tamara nagyon haragudott Marcira azért, mert verekedett a múltkori buliban, el is ment hozzá, hogy elvigye a cuccait. Mari hiába kért bocsánatot, nem hatotta meg a lányt, aki elindult Szegedre. Majd kis idő múlva visszaért és megadta Maricnak a telefonszámát. 

Marci este sörözni ment Lalival és Gáborral, majd néhány korsó után hangüzenetben elmondta Tamarának, hogy nagyon hiányzik neki. Aztán szomorúan hazaballagott, de a szobájában meglepetés fogadta. Tamara várta ott.
A jelenetért kattints a GIF-re!
Sárinak csak nagy nehezen sikerült a lakásból Robint kiszabadítania, hogy ne lássák meg Kareszék. El szerette volna nekik mondani, hogy együtt vannak, de addig várt ezzel, amíg Robin maga fedte fel az igazságot. Karesz nagyon megsértődött úgy érezte, hogy Sára csak kihasználta.
 A jelenetért kattints a GIF-re!
Sára és Robin este bulizni mentek, majd amikor hazaértek, megint összevesztek a fiúkkal. Karesz szerint amióta Sára megismerte Robint, teljesen kifordult magából, és Zsófikával sem törődik. 

#Éjjel-Nappal Budapest#robin#bécy#dávid#roland#marci

Címlapról ajánljuk