Éjjel-Nappal Budapest

Alexa szexszel hálálja meg Bécy bátorságát

rtl.hurtl.hu

2015. október 14. 21:20

Timi beadja a derekát Mikinek, Gréta és Regina pedig szintén az ágyban landolnak.

Bécy reggel még egy utolsó akciót tervez, hogy meggyőzze Alexát. Ráveszi Tibort, hogy hitelesen eljátsszon egy támadást, hogy Bécy meg tudja menteni Alexa életét. Úton egy állítólag fontos PR eseményre, Tibor felbukkan egy műanyag késsel a megbeszélt helyen, ahol Bécy bátran szembeszáll azőrülttel, miközben Gábor tétlenül végigfigyeli a ,,támadást”. Tibornak ismét sikerül elmenekülnie, de Bécy így is lenyűgözi a bátorságával Alexát, amit Alexa úgy hálálja meg, hogy este lefekszik vele.
 

Maja reggel ismét megpróbálja lebeszélni az apját a Joe -val való bokszmérkőzésről. Miki azonban nem hajlandó komolyan venni Maja aggodalmait, ezért összevesznek. Csak Timi érti meg Mikit, és még azt is eléri, hogy Miki folytassa az edzést. Timi nagyon élvezi a játékot Mikivel és egyelőre nem hajlandó neki többet adni. Timi este meglepi Mikit a lakásán és lefekszik vele.
 

Regina képtelen eltitkolni az érzéseit Gréta iránt. Paula közvetíteni akar kettőjük között és az albérletbe hívja Grétát egy beszélgetésre. Ahelyett, hogy mindent átbeszélnének, a lányok ismét az ágyban landolnak. Regina nem tudja kezelni a helyzetet, hogy Gréta hamarosan elutazik, így inkább kidobja a lakásból. Paulának később sikerül lelket öntenie Reginába, aki végül összeszedi magát és elnézést kér Grétától.
 
#Éjjel-Nappal Budapest#bécy#alexa#szex#miki#timi#regina#gréta#énb

Címlapról ajánljuk