Éjjel-Nappal Budapest

Roland megnyeri a fogadást!

rtl.hurtl.hu

2015. október 7. 21:20

Amíg Roland megdönti Mirit, Gréta bevallja az igazat Reginának.

Mirinek a bulizás során a klubban egyre jobban megtetszik Roland, olyannyira, hogy elcsattan egy csók köztük. Bár Roland megígéri Drexnek, hogy távol tartja magát Miritől, ám mikor helyzet adódik, Roland mégis kihasználja, és lefekszik Mirivel. A szexet követően Roland úgy kezeli Mirit, mint egy trófeát, és Miri számára világossá válik, hogy hiba volt lefeküdnie Rolanddal. Mirit ráadásul furdalja a lelkiismeret Drex miatt, amikor megérti, hogy milyen sokat jelent neki a bátyja.
 

Regina elhatározza, hogy a csalódás ellenére harcolni fog Grétáért. Ám amikor Gréta bevallja neki, hogy állítólag egy másik nő miatt szakított vele, Regina teljesen kiborul, és szemrehányást tesz Paulának, amiért elhallgatta előle ezt a kis részletet. Paulát hideg zuhanyként éri a vád, követeli, hogy Regina beszéljen még egyszer Grétával, és tisztázzák a dolgokat. Kiderül, hogy Gréta csak azért szakított Reginával, mert kapott egy külföldi állásajánlatot, és nem akarta választás elé állítani Reginát.
 

Bécy, Dávid ösztönzésére, tisztázza Millával, hogy nem költözhet be Dávid lakásába. Ám amikor Bécy kétségbeesésében saját szakállára zaklatási akciót tervez Alexa ellen, és Milla tetten éri, Milla megzsarolja, így Bécynek nem marad más választása, mint hogy mégis megengedje, hogy Milla beköltözzön a lakásba. Dávid már a világon semmit sem ért, Bécy pedig a becsületén kívül még valamit elveszít: Alexára nincs hatással a zaklatás, és egyre jobban eltávolodikBécytől.
 
#Éjjel-Nappal Budapest#roland#drex#miri#énb#gréta#regina#alexa#bécy

Címlapról ajánljuk