Éjjel-Nappal Budapest

Barbi Bécy villájába költözik

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 4. 21:20

Miközben Miri és Drex folytatják a macska-egér játékot, Alexa a szárnyai alá veszi Barbit.

Amikor Drex megint minden kötelezettség nélkül ágyba akarja vinni Mirit, a lány kikosarazza, mivel Drex Leával kavar. Később a mosodában Miri hajba kap Leával, és amikor Drex ráadásul kihívóan el is vonul a lánnyal, Mirinek elege lesz, és bosszút forral: a régi osztálytársával, Botival kezd látványosan flörtölni. A terv beválik: Drex láthatóan képtelen elviselni, hogy új pasit lát Miri mellett. A macska-egér játék tovább folytatódik, mígnem végül Milán is rájön, hogy van valami kettejük között. Mirinek nem marad más hátra, mint hogy bevallja Milánnak.
 

Barbit mélyen megrázza, hogy a lakótársai nem bocsátják meg neki a spermalopási akcióját, és ki kell költöznie az albérletből. Barbi nem meri elmondani a kozmetikában Alexának, hogy miért is költözött ki igazából – attól fél, hogy még ő is le fogja tolni ezért. Amikor aztán mégis fény derül az okra, Alexa annyira kiakad Barbi felelőtlen viselkedésén, hogy Barbi menekülőre fogja, és Ildikó lakásában leissza magát. Alexa nagyon aggódik a barátnőjéért, és ráveszi, hogy egyelőre jöjjön át Bécy házába.
 

Regina reggel csalódott, amikor Gréta kihagyja a közös reggelijüket, mert a legjobb barátnője, Anna váratlanul meglátogatja. Amikor aztán Regina megismeri Annát, cseppet sem lelkesedik érte – nagyon ellenszenves neki a lány. Később egy spontán buli keretében Anna és Félix közelebb kerülnek egymáshoz, ekkor Reginánál betelik a pohár, és kibukik belőle, hogy utálja Annát. Gréta mélyen megbántódik, és bevallja, hogy ő sem kimondottan csípi Félixet. Miután Gréta dühösen elvonul, Marci jól megmossa Regina fejét: ha szereti Grétát, jobban teszi, ha a barátaival is jó kapcsolatot ápol.


#Éjjel-Nappal Budapest#miri#drex#barbi#alexa#regina#gréta#énb

Címlapról ajánljuk