Éjjel-Nappal Budapest

Lali munkáját megnehezíti Szaki

rtl.hurtl.hu

2015. július 29. 20:35

Miközben Lali helyettesíti Reginát és Félixet a Reaktorban, Barbi rájön, hogy nem olyan egyszerű dolog a mesterséges megtermékenyítés.

Miután Barbi egész éjjel gondolkodott, biztos benne, hogy mesterséges megtermékenyítést szeretne. Férfiak, és idegeskedés nélkül, csak ő és a kisbaba. Joe és többiek szerint ez egy őrültség, miért akarja Barbi ezt tenni magával? Csak várnia kellene a megfelelő férfira, de Barbi biztos a dolgában, és elmegy tanácsadásra a spermabankba. Ott azonban kijózanodik, mikor megtudja, hogy ez az egész nem is olyan egyszerű, mint ahogy ő azt elképzelte.


Marci reggel kap egy SMS-t Evelintől, hogy szívesen látná. Marci örül: végre eljött a nagy nap! Az első alkalom! De amikor Evelin szobájában egymásnak akarnak esni, hirtelen hangosan verni kezdik a szobaajtót. Bécy takarításra kényszeríti Evelint és a többi lakót, és mindent megtesz, hogy megzavarja a fiatalok nyugalmát. Marci így elhívja magához Evelint az albérletbe, talán ott majd nagyobb szerencséjük lesz, ám Marci nem számolt Majával.


Mikor ma sem Regina sem Félix nem tud elmenni dolgozni a Burger reaktorba, Lali spontán felajánlja, hogy szívesen helyettesíti őket. Regina és Félix sokat tanakodnak, majd hagyják meggyőzni magukat, és elfogadják az ajánlatot. Lali eleinte azt gondolja, hogy ez maga a paradicsom: ehet, amennyit csak akar, és közben bámulhatja a gyönyörű lányokat, ám nem számolt Szakival.

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#marci#evelin#bécy#regina#felix

Címlapról ajánljuk