Éjjel-Nappal Budapest

Jövő héten kiderül, mit szól Regina Félix és Zsófi szerelméhez...

rtl.hurtl.hu

2015. március 26. 22:11

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik kedvenceiddel? Lapozz lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

03.30. - 04.03.


Maja reggel Kristóffal flörtöl, annak ellenére, hogy Joe többször figyelmezteti, ne keltsen feszültséget. Este Kristóf és Maja elmennek egy bárba, de Maja nem tud felengedni, ezért Kristóf egy furcsa versenyre hívja: szedjenek fel a bárban annyi embert, amennyit csak tudnak. Egy darabig, úgy tűnik, hogy Kristóf nyerte a versenyt, de amikor Majának sikerül Kristóf áldozatát, egy lányt elcsábítani. Az este után az ágyban kötnek ki. Később Maja zokon veszi, hogy Kristóf levegőnek nézi, ezért elhatározza, hogy a bevett módszereivel elcsábítja a férfit. Reggeli után bemegy Kristóf szobájába azzal, hogy segítsen felhúzni neki egy cipzárt, de Kristóf nem foglalkozik Majával.
 



Barbi reggel borzasztóan rosszul van. Alexa és Ildikó úgy vélik, talán terhes, mire Barbi kis habozás után csinál egy tesztet. A teszt negatív lesz. Barbi attól tart, hogy esetleg Erik sem képes gyereket nemzeni. Nem akarja, hogy megint ilyen helyzetbe kerüljön, ezért titokban tesztelteti Erik spermáit. A munkahelyén elcsábítja a fiút, és magával viszi az óvszert. Az orvos azonban elküldi, viszont kap egy jó tippet: a gyógyszertárban lehet gyorstesztet kapni. Barbi mindenáron meg akarja valósítani a tervét.  Barbi folyamatosan Joeval hasonlítja össze Eriket. Erik elmegy futni Joeval, akinek végül kiönti a szívét. Joe azt tanácsolja neki, próbáljon meg ismét beszélni Barbival, mert az ő kapcsolatuk is majdnem ráment arra, hogy Barbi annyira akart gyereket… Másnap Erik húga, Adél váratlanul beállít Erikhez. Erik húga folyton csak szekálja Joe - t, Barbi örömére Joe ezt egy idő után megunja és otthagyja Adélt a táncparketten. Barbi persze nem sejti, hogy Joe és Adél a feszültséget végül szexszel vezetik le.  Amikor Barbi megszakítaná a barátságot Joe - val, véletlenül kicsúszik a száján, hogy még mindig szereti. Joe - t sokkolja az információ és úgy érzi, így nem tud belemenni Adéllal egy kapcsolatba. Amikor Barbi bocsánatot szeretne kérni Eriktől a viselkedése miatt, azonban Erik váratlanul reagál…



Milán megállapítja, hogy a Kamu bár anyagi helyzete válságos. Karesz követeli, hogy rúgják ki Drex-t és spóroljanak az ő fizetésén. Milán ragaszkodik Drexhez, aki már elő is áll egy új buli ötlettel. Kareszt ez nem győzi meg, megpróbálja visszahozni Mirit programszervezőnek, de ő nem hajlandó rá. Miri eljön otthonról, és Karesznél keres menedéket, aki felajánlja, hogy költözzön be a lakásba. Vajon kibékül Karesz és Miri?



Zsófi és Félix élvezik szerelmüket. Az albérletben Félix elszólja magát Lali előtt, hogy együtt van Zsófival, de gyorsan megkéri Lalit, hogy tartsa titokban a dolgot. Amikor Regina haza ér Egerből az albérletbe és úgy dönt, kibékül Zsófival. A lakótársai eltitkolják előle, hogy Félix és Zsófi közben összejöttek. Miután megbeszél egy találkozót Zsófival, Zsófi bevallja, hogy szereti Félixet és járnak…Vajon mit szól ehhez Regi?



Lali csibének öltözve kimegy Heniék húsvét előtti állatvédő tüntetésére, de a lány durván elutasítja. Lali csalódottan érkezik haza, de amikor látja, hogy a lakótársai egy netes kvízzel szórakoztatják magukat, támad egy ötlete. Gábor segítségével készít Heninek egy saját kvízjátékot, hogy meggyőzze a lányt, csak Lali illik hozzá. Elmegy Heni törzshelyére, egy vegán bárba és ott a kártyák segítségével sikerül feltüzelni a lányt annyira, hogy megcsókolja Lalit


#Éjjel-Nappal Budapest#regina#felix

Címlapról ajánljuk