Éjjel-Nappal Budapest

Klaudia megcsókolja Milánt

rtl.hurtl.hu

2015. január 19. 19:45

Milán nem tudja kiverni a fejéből Klaudiát, így megkeresi őt a munkahelyén, és meggyőzi arról, hogy töltse vele az estét. Elmennek billiárdozni, és nagyon jól érzik magukat, de amikor Klaudia telefont kap elrohan, előtte viszont megcsókolja Milánt. Amikor a szerelmes srác haza megy az albérletbe mindenkinek feltűnik milyen boldog, de egyedül Karesznak vallja be, hogy valójában Klaudiával töltötte az egész estét.

Amikor Barbi reggel megjelenik az albérletben, hogy tisztázza a dolgokat, megtudja, hogy Joe kórházban van. Aggódva indul Reginával a kórházba, ahol is Lucával találkozik. Luca éppen azon tanakodik Joe-val, vajon ki ültette a bogarat Dongó fülébe arról, hogy Joe-nak és Lucának volt egy egyéjszakás kalandja. Barbi őszintén bevallja, hogy ő volt az, aki beszélt erről a Dongónak. A kórház előtt feltámad Barbiban a lelkiismeret Joe miatt. Végül úgy dönt, elmeséli Joe-nak, hogy neki is volt egy egyéjszakás kalandja.

Viktor munka után döbbenten állapítja meg, hogy Bori mindenki előtt hülyét csinál belőle, és láthatóan nem érdeklődik már iránta. Nem is sejti, hogy Bori csak egy kieszelt tervet követ, és valójában így akarja őt meghódítani. Dorina fogadást ajánl: szerdáig meg kell szereznie magának Borit, mert ha nem, Viktornak ki kell festenie Dorina új szobáját. Viktor belemegy a fogadásba, de be kell látnia, hogy Bori továbbra is elutasítja őt. Csak mikor Bori titkos „tanácsadó könyvét” megtalálja, jön rá, mit kell tennie ahhoz, hogy Borit megkaphassa, a gyanútlan Bori pedig be is dől neki.

Bár Milán megígéri Karesznek és Mirinek, hogy békén hagyja Klaudiát, mégis meglátogatja az asszonyt a munkahelyén a ruhaüzletben, és rábeszéli, hogy töltse vele a szabadnapját. Klaudia vonakodva, de belemegy, és elmegy Milánnal egy biliárdterembe. Nagyon jól érzik magukat, míg Klaudia férje nem telefonál, és Klaudiának mennie kell. Ám búcsúzáskor megcsókolja Milánt.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

#Éjjel-Nappal Budapest#klaudia#miri

Címlapról ajánljuk