Éden Hotel

Less be az Éden Hotel kapui mögé! – csodálatos helyszín várja az RTL+ stratégiai reality-jének játékosait

rtl.hurtl.hu

2023. november 16. 14:44

A mesés mexikói környezetben, a Csendes-óceán partján fekvő Éden Hotelben minden adott ahhoz, hogy a játékosok teljes komfortban érezzék magukat. A stratégiai reality november 20-án indul az RTL+-on és az RTL-en, a játékosoknak pedig nem mindennapi kényelemben és látványban lesz részük.

A Puerto Vallartától mintegy három órányi autóútra fekvő Éden Hotel igazi luxuskörülményeket biztosít a 20 millió forintos főnyereményért versengő játékosoknak, miközben a helyszínen technikailag is minden adott ahhoz, hogy a stratégiai reality valamennyi izgalmas történését a nap 24 órájában rögzíthesse a hotel különböző pontjain elhelyezett közel 50 darab robotkamera. Ezt a tökéletes adottságot ki is használják a forgatóstábok: ebben az évben az RTL és a Paprika Studios nagyrészt magyar stábjával együtt összesen négy ország forgatott ugyanezen a helyszínen egy-egy Éden Hotel évadot.

Az Éden Hotel három különálló épületet, azon belül is öt pazarul berendezett lakosztályt foglal magába. A helyszín érdekessége, hogy közvetlenül a hotel épületei mellett egy használaton kívüli templom is található, amelyben a stáb kapott helyet a forgatás alatt. Az épületegyüttes közvetlenül az óceán partján fekszik, saját medencével és jakuzzival rendelkezik, az egzotikus növényekkel beültetett kertet pedig rendszeresen kertész gondozza, akit a szemfüles nézők akár ki is szúrhatnak majd egy-egy epizódban.

A kert számos pontján található kényelmes kanapé vagy napágy, ahova az Éden Hotel játékosai elvonulhatnak beszélgetni vagy akár taktikát egyeztetni a párjukkal, szövetségeseikkel. A medence partján található az Éden Hotel bárja, amely tökéletes bulihelyszín, az egy nagy térben található nappali-étkező érdekessége pedig az, hogy egyben szingliszobaként is funkcionál. Itt töltik ugyanis az éjszakát azok a játékosok, akik éppen pár nélkül maradnak. Ők lényegesen jobban járnak, mint azoknak a külföldi szériáknak a szingli játékosai, amik szintén ezen a helyszínen forogtak: ott a szingliket a medence mellett található fürdőszobában felakasztott függőágyra száműzték éjszakára.

A luxushotel lakóinak mindennapjait november 20-tól követhetik nyomon a nézők, minden héten hétfőtől csütörtökig folyik majd a taktikázás, a szövetkezés és a bizalmi játszma az RTL+-on és az RTL-en. A premier epizód november 20-án 8.30-tól válik elérhetővé az RTL+-on, az esti 22:25-kor kezdődő RTL tv-premierrel egy időben pedig további három epizóddal bővül majd a streaming platform előfizetős kínálata.

Fotókredit: RTL+/Sallak Dóra


Az Éden Hotel hivatalos oldalai:

Facebook: https://www.facebook.com/edenhotelrtl

Instagram: https://www.instagram.com/edenhotelrtl/

TikTok: https://www.tiktok.com/@rtlhu
 

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:

www.rtlplusz.hu

#Éden Hotel#RTL+#rtl#Videó#hotel#mexikó#bemutató#paradicsom#csendes-óceán

Címlapról ajánljuk