CinemaKlub

Milyen filmet nézzek ma? - Szerda (02.17.)

rtl.hurtl.hu

2021. február 16. 23:05

Szerdán két film is vár rátok! Egy igazi hangulatos thriller és persze az elmaradhatatlan akció. A mai nap tökéletes zárása, tartsatok a Film+-szal!

A mestergyilkos: Feltámadás
 


Bishop (Jason Statham), a profi bérgyilkos azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat barátnőjével, Ginával (Jessica Alba). Egy nap azonban veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, így Bishop kénytelen balesetnek álcázott gyilkosságokat végrehajtani. A mestergyilkos ugyan most is szigorú öntörvényű módszereivel dolgozik, de szövetkeznie kell az egyik kiszemelt célponttal, Max Adamsszel (Tommy Lee Jones), hogy ellenfeleit kiiktatva kiszabadítsa Ginát. Akció indul, amelyben nincs, ami vagy aki megállítsa a mestergyilkost!

Mikor? Film+ 21:00

 

Vihar előtt
 


Baker Dill (Matthew McConaughey), a harmincas éveiben járó hajóskapitány abból él, hogy kellemetlen turistákat visz el sporthorgászni Serenity nevű hajóján. Egy nap a semmiből felbukkan Dill exe, Karen (Anne Hathaway), aki évekkel korábban elhagyta egy gazdag üzletember, Frank kedvéért, és most egy ajánlattal keresi fel. Karen azt akarja, hogy vigye el Franket horgászni, itassa le, és lökje a tengerbe, hogy a cápák martaléka legyen, cserébe a nő fizet tízmillió dollárt. Dill elsőre hallani sem akar az ötletről, de idővel már másképp látja Karen ajánlatát...

Mikor? Film+ 23:00

 

 

Ma este még további filmek is várnak rátok: jön az ...és megint dühbe jövünk és a Zátony is!

Ha kíváncsiak vagytok, mikor kezdődnek vagy éppen meglesnétek miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló

Címlapról ajánljuk