CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (06.07.)

rtl.hurtl.hu

2020. június 7. 0:05

Ma este jön az első Amerika kapitány-film, a Bűbáj és a Brazilok! Mutatjuk, mik várnak még rátok ezeken kívül!

Piedone Afrikában
 


Piedone (Bud Spencer) holtan találja afrikai informátorát. Azonnal a gyilkos nyomába szegődik, és hamarosan Dél-Afrikában találja magát, ahol először is Bodóról, az árván maradt kisfiúról kell gondoskodnia, aki aztán többé egy percre sem tágít mellőle. A nyomozás szálai egy gyémántbánya tulajdonosához vezetnek, aki orrvadászattal múlatja az időt. Nem véletlenül, ugyanis az illegálisan elejtett állatok segítségével a világ minden tájára sikerül eljuttatnia a kábítószert. Már csak arra kell választ adni, hogy miért nem találják meg a rendőrkutyák az elrejtett anyagot…

Mikor? RTL Klub 15:25

 

Patrick - Ebbel szebb az élet
 


Sarah (Beattie Edmondson), a lelkes irodalomtanárnő meglehetősen maga alatt van, miután elhagyták. Az utolsó dolog, amire vágyik, hogy valakit a nyakába varrjanak, aki nyáladzik, horkol és széttúrja a konyhai szemetest, valahányszor enni támad kedve. De tetszik vagy sem, nagymamája ráhagyta imádott mopszliját, a végletekig elkényeztetett Patricket, aki Sarah minden eddigi pasiján túltesz, legalábbis ami a rendetlenséget illeti. A nagy káosz közepette azonban rájön, hogy Patrick sokkal jobb hatással van rá, mint valaha is hitte volna. Nemcsak az iskolában egyengeti el a karrierjét, de még randikat is összehoz neki.

Mikor? RTL Klub 20:30

 

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló
 


Javában dúl a második világháború. A lelkes és mindenre elszánt ifjú, Steve Rogers (Chris Evans) is jelentkezik a hadseregbe, ám a gyenge fizikuma miatt eltanácsolják. Ezért örömmel jelentkezik a titkos katonai kísérleti programba, melynek keretében szuper katonát csinálnak belőle. Az izomkolosszussá fejlődött Amerika Kapitány feladata megállítani a nácik titkos tudományos részlegét, a Hydrát, melyet a világuralmi törekvéseket dédelgető, rettegett Vörös Koponya (Hugo Weaving) vezet.

Mikor? Film+ 21:00

 

Bűbáj
 


Giselle-t (Amy Adams), a gyönyörűséges hercegnőt a gonosz királynő (Susan Sarandon) elűzi varázslatos világából. A lány Manhattan utcáin találja magát, a mai kegyetlen valóságban. Céltalanul sodródik ebben a kaotikus, számára új világban, aminek mellesleg égető szüksége lenne bűbájra. Rá kell ébrednie, hogy itt senki sem él boldogan, amíg meg nem hal. De amikor hősnőnk beleszeret a sármos válóperes ügyvédbe, Robertbe (Patrick Dempsey), felébred benne a remény, hogy talán a való világban is lehetséges a mesés szerelem.

Mikor? Cool 21:00

 

Brazilok
 


Acsa minden lakosa focizik és a közelgő bajnokság lázában ég. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével, Józsival (Schmied Zoltán), aki pedig nem szeret. De valami megzavarja a rendszert, ugyanis a falu szegényei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, a börtönből frissen szabadult, aranylábú Áron (Nagy Dániel Viktor) vezetésével, a dekázásban verhetetlen helyi pappal, Csaba atyával (Bánki Gergely) kiegészülve életükben először beneveznek a bajnokságra. A hab a tortán, hogy egy titokzatos milliomos éppen most dönt úgy, hogy a bajnokság legjobb focistáit kiutaztatja Brazíliába.

Mikor? RTL Klub 22:25

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#amerika kapitány: az első bosszúálló#bűbáj#brazilok

Címlapról ajánljuk