CinemaKlub

Ismered a Bosszúállók: Végtelen háború legjobb kulisszatitkait? Tedd magad próbára!

rtl.hurtl.hu

2020. április 13. 12:41

A Marvel egyik legjobb filmjének forgatása is rengeteg izgalmas titkot tartogat a rajongóknak. Ezek közül most összegyűjtöttük nektek a hat kedvencünket.

  • Tom Hollandnak nem engedték meg, hogy elolvassa a film forgatókönyvét, miután a 2017-es Pókember: Hazatéréssel kapcsolatban túlságosan sok spoilert árult el a rajongóknak… Persze, nem ő volt az egyetlen színész, akivel vigyáznia kellett a Marvelnek: Mark Ruffalo egy hamis forgatókönyvet kapott (hansonló okok miatt).
     
  • Chris Pratt és Tom Holland nehezen tudtak együtt dolgozni. Nem kell azonban semmi rosszra gondolni, egyszerűen arról van szó, hogy az ifjú Holland rosszul kezelte, hogy Pratt szeret improvizálni és állandóan poénokkal spékelte meg a szövegeit.
     
  • Chris Evans és Chris Hemsworth nem sokszor tűnnek fel egymás oldalán ebben a részben, azonban amikor összetalálkoznak, egy nagyon vicces és szerethető dialógusuk van, amiben Thor megdicséri a Kapitány újonnan növesztett szakállát… Az egészet még szebbé teszi a tény, hogy ezt a két színész a forgatáson improvizálta.
     

 

  • A Fekete Párduc forgatása csupán két héttel azelőtt ért véget, hogy elkezdték volna a Végtelen háborút. Így minden extra és statiszta feltűnik a Bosszúállókban is. Sőt, a híres csatakiáltásuk is fontos részét képezi a végső csatajelenetnek. Ez azonban csak a forgatáson került elő, hiszen a Bosszúállók 3 rendezői ekkor még semmit sem láttak a Fekete Párduc felvételeiből.
     
  • A készítők fontosnak tartották, hogy a nézők ténylegesen megjegyezzék, hogy a végtelen kövek mire képesek. Éppen emiatt, minden egyes alkalommal, amikor Thanos megszerez egyet, rögtön használja is, hogy ezzel is prezentálja, milyen új hatalomra tett szert.
     
  • A Russo testvérek külön megkérték Chris Prattet, hogy szedjen fel pár kilót a film kedvéért. Ennek Mordály alábbi sora miatt kellett megtörténnie: „Épp egy szendvicsre vagy attól, hogy kövér legyél!”
     

Olvassátok el a Bosszúállók: Végtelen háborúról írt kritikánkat!
 

Forrás: IMDb

#CinemaKlub#kulisszatitkok#bosszúállók#avengers#avengers: infinity war

Címlapról ajánljuk