CinemaKlub

Jared Leto vámpírként csatlakozik a Marvel Univerzumhoz

rtl.hurtl.hu

2020. január 14. 13:47

Az Oscar-díjas színész újra kipróbálja magát a képregényfilmek világában, hiszen a DC Jokere után, most egy Marvel antihős bőrébe bújik. Nézzétek meg nálunk a Morbius előzetesét!

A Venom sikere után, tovább folytatódik az antihősök felélesztése a mozivásznon. A Morbius főszerepére is sikerült egy nagy nevet szerződtetnie a stúdiónak, az Oscar-díjas Jared Letóval.

A Marvel képregényekben feltűnő antihős nem tartozik a felkapottabb karakterek közé, azonban az eredettörténete esélyes lehet egy Venom-féle sikerre is. A középpontjában a vérbetegséggel küzdő Michael Morbius áll, aki Nobel-díjas tudósként próbálja meggyógyítani saját magát. Végül megtalálja a gyógymódot, azonban ezzel párhuzamosan egy különleges képességekkel megáldott, vérszomjas élővámpírrá változik.

Egyik legnagyobb ellensége Pókember lesz, és a trailert figyelve, nagyon úgy tűnik, hogy Morbius története rácsatlakozik a Marvel Univerzumra, hiszen az egyik snittben jól látható egy finom utalás a legutóbbi Pókember-film (Pókember: Idegenben) utolsó jelenetére. Ez azt is jelentheti, hogy a későbbiekben Tom Holland Peter Parkerje is szembeszállhat a vámpírral, akárcsak Tom Hardy Venomjával.

Nézzétek meg itt a 2020 júliusában érkező Morbius előzetesét:
 

 

#CinemaKlub#előzetes#trailer#jared leto

Címlapról ajánljuk