CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (01.12.)

rtl.hurtl.hu

2020. január 11. 23:05

Vasárnap este sem maradtok izgalmak nélkül: világsztárok filmjeit és egy magyar alkotást is megcsodálhattok!

A varázslótanonc 


A főiskolás Dave Stutler (Jay Baruchel) élete váratlanul teljesen felborul, amikor felkeresi őt Balthazar Blake, a varázsló (Nicolas Cage). Balthazar ezer éve kutatja már utódját, az utolsó merliniánust, aki képes lesz végezni az emberiséget fenyegető Morganával (Alice Krige). Ám Morgana mágusai is akcióba lépnek, és mindent elkövetnek, hogy megszerezzék az úrnőjüket rabságban tartó ereklyét. Horvath (Alfred Molina) hatalmas erőfölényben van segítői révén, ám Baltazár intenzív tanfolyamot tart Dave-nek, hogy felébressze rejtett képességeit.

Mikor? RTL Klub 19:00

 

Szupercella


A legendás Ray Breslin (Sylvester Stallone) a börtönök biztonságát teszteli, és eddig mindig sikerrel járt. A szervezet nagy összegű megbízást kap a CIA-től. Ezúttal az ultrabiztonságos, Sírkő nevű szuperbörtön rendszerét kell tesztelni azzal a feltétellel, hogy semmilyen külső segítségre nem számíthat. Breslin vállalja, ám életében először szembesül a feladat reménytelenségével. A börtönben összebarátkozik Rottmayerrel (Arnold Schwarzenegger), és meggyőzi, hogy vegyen részt merész tervének kivitelezésben. A nagy szökéshez azonban szükségük van Dr. Kyrie (Sam Neill) segítségére is.

Mikor? RTL Klub 21:25

 

Köntörfalak


Amikor két ember találkozik, akaratukon kívül is hatással vannak egymásra, a hatás változásokat eredményez, és sosem lehet tudni, milyen drámai fordulatot vesz az élet. Akár a következő pillanatban. Zoli (Elek Ferenc) és Eszti (Tompos Kátya) találkozása végzetesnek bizonyul. Felfogásuk, gondolkodásmódjuk merőben eltér a másikétól, mégis úgy döntenek, hogy adnak egy esélyt maguknak. Amikor egymásra hangolódnak, váratlanul megjelenik Eszti bátyja, és felfed egy régi titkot.

Mikor? RTLII 23:00

 

Az acélember 


Clark Kent (Henry Cavill) a Kripton bolygó szülöttje, gyerekkora óta kutatja, miért került a Földre, miközben próbál észrevétlen maradni. Az igazság azonban nem hoz megnyugvást számára, szülei ugyanis az életüket adták azért, hogy ő megmenekülhessen. Lois Lane (Amy Adams) riporter hosszas kutatás során talál rá Kentre, és hamarosan fülig beleszeret. Románcuk nem tart sokáig, ugyanis megjelennek Kripton zsarnokai, hogy visszaszerezzék Kenttől a Kódexet, melynek segítségével a Földből új Kriptont hoznának létre.

Mikor? Film+ 20:30

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#nicolas cage#szupercella#sylvester stallone#arnold schwarzenegger#Sam Neill#elek ferenc#tompos kátya#az acélember#henry cavill#amy adams

Címlapról ajánljuk