CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (11.23.)

rtl.hurtl.hu

2019. november 22. 23:05

Egy Adam Sandler-vígjáték, egy Marvel-szuperhős és egy magyar alkotás is vár rátok ma este!

A szuper exnőm


Matt (Luke Wilson) úgy érzi, Jenny (Uma Thurman) személyében végre megtalálta a tökéletes lányt, akiről álmodott. Azt viszont nem tudja, hogy Jenny valójában szuperhősnő. Amilyen jól indult a kapcsolat, annyira terhes lesz Matt számára, amikor kiderül a turpisság és Jenny teljesen rátelepszik a fiúra. De hogyan lehet szakítani egy olyan nővel, aki repül, kocsikat emelget és pillantásával lyukat éget az acélba? A büszkeségében sértett Jenny az összes szuperhősi képességét felhasználja, hogy megnehezítse Matt életét és tönkretegye új, bimbózó kapcsolatát kolléganőjével.

Mikor? RTL Klub 15:45

A cipőbűvölő


Max Simkin (Adam Sandler) amióta él, cipőket javít. A középkorú férfi az anyjával lakik és abban a boltban dolgozik, amit apja, Abraham (Dustin Hoffman) hagyott hátra, amikor titokzatos módon eltűnt. Unalmas élete egy csapásra megváltozik, amikor a varrógépe lerobban, ráadásul éppen akkor, amikor sürgősen be kell fejeznie egy fontos munkát a helyi gengszternek, Leon Ludlow-nak (Clifford Smith). Előkeresi a régi családi gépet, amiről kiderül, hogy az nem egy hétköznapi varrógép, ő pedig nem egy hétköznapi cipész.

Mikor? RTL Klub 23:15

Brazilok


Acsa minden lakosa focizik és a közelgő bajnokság lázában ég. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével, Józsival (Schmied Zoltán), aki pedig nem szeret. De valami megzavarja a rendszert, ugyanis a falu szegényei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, a börtönből frissen szabadult, aranylábú Áron (Nagy Dániel Viktor) vezetésével, a dekázásban verhetetlen helyi pappal, Csaba atyával (Bánki Gergely) kiegészülve életükben először beneveznek a bajnokságra. A hab a tortán, hogy egy titokzatos milliomos éppen most dönt úgy, hogy a bajnokság legjobb focistáit kiutaztatja Brazíliába.

Mikor? RTLII 23:00

A Hangya


Scott Lang (Paul Rudd), a rendkívül népszerű, de peches tolvaj sorsa úgy alakul, hogy akarva-akaratlanul hőssé válik, amikor kirabolja a híres tudóst, Dr. Hank Pymet (Michael Douglas). A doktor által tervezett speciális hangya-páncél annyira lenyűgözi, hogy kíváncsiságból felpróbálja. Hamarosan azonban rá kell jönnie, hogy csapdába csalták. Pym arra kéri, hogy segítsen megakadályozni a világuralomra törő üzletember, Darren Cross (Corey Stoll) eszelős tervét. Lang a lánya (Judy Greer) érdekében elvállalja a szükséges kiképzést, és az életét is kockára teszi, hogy megmentse a világot.

Mikor? Film+ 20:45

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#luke wilson#uma thurman#adam sandler#dustin hoffman#brazilok#schmied zoltán#a hangya#paul rudd#michael douglas

Címlapról ajánljuk