CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (09.14.)

rtl.hurtl.hu

2019. szeptember 14. 0:05

Ma este nemcsak szexi színészek dobják le a textilt a Magic Mike folytatásában, de jön A Karib-tenger kalózai második része és a Brazilok is. Szemezgessetek velünk!

Testvérek a pácban

Joe (Will Hurst) elkeseredésében kénytelen visszatérni a szülővárosába, oda, ahol minden elkezdődött. Abban reménykedik, hogy visszavonulva kitalálja, mit kezdjen az életével azután, hogy elbocsátották, ráadásul a tudomására jut, hogy a felesége jó ideje összemelegedett a rivális munkatársával. A baj csőstől jön, mert ahelyett, hogy otthon békében elmélkedne, rivalizálni kezd dühöngő testvérével, Brodyval (Robert Lawson Gordon). Brody és ő már a középiskola óta haragban vannak, és most eljött az idő, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat és az életüket.

Mikor? RTL Klub 13:10

Nézd meg itt az előzetesét!
 

Magic Mike XXL


A sikerre éhes Mike (Channing Tatum) sok év kihagyás után elvállal a régi bandával egy utolsó megmérettetést a nagyszabású erotikus expón. Big Dick (Joe Manganiello), Ken (Matt Bomer), Tito (Adam Rodriguez) és Tarzan (Kevin Nash) úgy vélik, a nők még mindig imádják a retrós vetkőzős számokat, ám Mike biztos benne, hogy megszégyenülnek. Ezért kitérőt tesznek, hogy a rendkívül sikeres MC Rome (Jada Pinkett Smith), Mike egykori szerelmének a segítségét kérjék. A turné persze teli van meglepetésekkel és gyönyörű nőkkel, akik nagyra értékelik a tehetséget.

Mikor? RTL Klub 22:20


Acsa minden lakosa focizik és a közelgő bajnokság lázában ég. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével, Józsival (Schmied Zoltán), aki pedig nem szeret. De valami megzavarja a rendszert, ugyanis a falu szegényei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, a börtönből frissen szabadult, aranylábú Áron (Nagy Dániel Viktor) vezetésével, a dekázásban verhetetlen helyi pappal, Csaba atyával (Bánki Gergely) kiegészülve életükben először beneveznek a bajnokságra. A hab a tortán, hogy egy titokzatos milliomos éppen most dönt úgy, hogy a bajnokság legjobb focistáit kiutaztatja Brazíliába.

Mikor? RTLII 23:00

Nézd meg itt az előzetesét!
 

A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse


Jack Sparrow (Johnny Depp) kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones (Bill Nighy), a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner (Orlando Bloom) és Elizabeth Swann (Keira Knightly) kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrow-t a nagy kalandra, amely akár életük utolsó kalandja lehet..

Mikor? Film+ 20:30

Nézd meg itt az előzetesét!

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#magic mike xxl#brazilok

Címlapról ajánljuk