CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (08.28.)

rtl.hurtl.hu

2019. augusztus 28. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A gyógyító


Alec (Oliver Jackson-Cohen) Londonban éli kicsapongó életét, és hatalmas adósságot halmoz fel. Egy napon behívatja a bankigazgató, és közli vele, hogy a nagybátyja átvállalja minden tartozását, cserébe beköltözik a kanadai, Új-Skóciában lévő házba. Alec még nem is sejti, hogy különleges, gyógyító erővel bír. A városka lakói azonban tudják, ki ő, ugyanis a közelébe kerülő emberek meggyógyulnak. Hamarosan kiderül, hogy a születésnapján választania kell. Gyógyítóvá válik, vagy visszatér a szerencsejátékokhoz. Alec megrémül az elköteleződéstől, és inkább menekülne.

Mikor? RTL Klub 22:00

Nézd meg ITT az előzetest!
 

...és megint dühbe jövünk


Parapolis (Luciano Catenacci), a hírhedt görög tartja a markában Miami kaszinóit és fogadóirodáit. O'Connor admirális (Woody Woodbury) megelégeli a dolgot és hadat üzen az alvilágnak. Johnny Firpo hadnagyot (Terence Hill) bízza meg az akció lebonyolításával. Féltestvére, Charlie (Bud Spencer) régen szerencsejátékosként kereste a kenyerét, most betanítja a kártyatrükkökre testvérét is, így a két fivér együtt indul harcba a maffia ellen a kaszinóban.

Mikor? Film+ 18:40
 

Szupercella


A legendás Ray Breslin (Sylvester Stallone) a börtönök biztonságát teszteli, és eddig mindig sikerrel járt. A szervezet nagy összegű megbízást kap a CIA-től. Ezúttal az ultrabiztonságos, Sírkő nevű szuperbörtön rendszerét kell tesztelni azzal a feltétellel, hogy semmilyen külső segítségre nem számíthat. Breslin vállalja, ám életében először szembesül a feladat reménytelenségével. A börtönben összebarátkozik Rottmayerrel (Arnold Schwarzenegger), és meggyőzi, hogy vegyen részt merész tervének kivitelezésben. A nagy szökéshez azonban szükségük van Dr. Kyrie (Sam Neill) segítségére is.

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#szupercella#...és megint dühbe jövünk

Címlapról ajánljuk