CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (07.06.)

rtl.hurtl.hu

2019. július 6. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Charleston

Charleston (Bud Spencer) hétpróbás csaló, akinek bandájával sikerül megszabadítania szeretett festményétől még a Scotland Yard egyik felügyelőjét is. Sőt még azt is elhiteti egy amerikai maffiózóval, hogy könnyedén elsüllyesztett egy gyönyörű hajót. Hamarosan azonban rajta is kifognak.

Mikor?

RTL Klub 15:25
 

Verdák 2.

Villám McQueen és barátja, Matuka nagy kalandba keverednek, amikor a tengerentúlra indulnak, minden idők legelső Földgolyó Futam autóversenyére. A kupa elnyerője csakis a világ leggyorsabb autója lehet, azonban a győzelem felé vezető út tele van kátyúkkal és elterelésekkel. Matuka kénytelen egyszerre lavírozni a szupertitkos kémküldetés és a csapatfőnöki feladatai között. Hamarosan megkezdődik a legpörgősebb autósüldözés Japán és Európa utcáin.

Mikor?

RTL Klub 18:55
 

Fák jú Tanár úr! 3.

Kezdődik az új tanév, kezdődnek az új problémák. Zeki Miller (Elyas M'Barek) megint egy stresszes év elé néz a Göthe középiskolában. A pályaválasztási tanácsadó finoman szólva sem kecsegteti fényes jövővel a káosz osztály egyetlen tagját sem, ezért Chantal, Danger, Burak és Zeynep teljesen letörnek. Mivel csalódottságukban még több bajt okoznak, Zekiből előtör az igazi tanár, és elhatározza, hogy gatyába rázza a srácokat, és átrugdossa őket az érettségin.

Mikor?

RTL Klub 21:15
 

Alibi.com

Néha minden pénzt megér egy alibi, amivel sikeresen leplezhetjük kettős életünket. Hála Augustinnek (Julien Arruti) a lelkes és bevállalós üzlettársnak, Medhinek (Tarek Boudali) a fura új alkalmazottnak, Greg (Philippe Lacheau) alibigyáros startupja óriási siker. És ki gondolna, hogy a cégnek hála, még álmai nőjét is megismeri. Egy gond van csak Flóval (Élodie Fontan): utálja a hazugságot. Amikor kapcsolatuk komolyra fordul, akkor derül ki, hogy Flo apja történetesen az alibi.com rendszeres megrendelője.

Mikor?

RTLII 23:00
 

A Spiderwick krónikák

 


A Grace család - Jared, és iker bátyja, Simon, nővérük, Mallory és édesanyjuk - New Yorkból egy elhagyatott, régi házba költöznek, mely dédnagybátyjuké, Athur Spiderwické volt, és amely egy erdőben áll. Hamarosan fura dolgok kezdenek történni az ódon lakban. Mivel a napi rendszerességgel előforduló rejtélyes eltűnésekre és balesetekre a család nem talál magyarázatot, Jaredet kezdik gyanúsítani. Ám amikor a gyerekek nyomozni kezdenek, fény derül a fantasztikus igazságra a Spiderwick birtokkal és az itt lakó lényekkel kapcsolatban.

Mikor?

Cool 18:35
 

Rendőrakadémia 4.: Zseniális amatőrök az utcán

Ugyan a Rendőrakadémiáról továbbra is özönlenek a vidám, ámde ügyefogyott közrendőrök, Lassard parancsnok (George Gaynes) mégis úgy véli, a közbiztonság érdekében ideje a civileket is bevetni. A civilképző program jelentős politikai és médiatámogatással el is indul. Ennek az örök rivális, Harris hadnagy (G. W. Bailey) örül talán a legjobban, hiszen a renden őrködő amatőr rendőrök esetlenkedései elől senki sincs biztonságban. Már-már a Rendőrakadémia soha nem is létező jóhíre forog kockán, ám Mahoney (Steve Guttenberg) és a hű rendőrgyakornokok hada – a gyönyörű riporternő (Sharon Stone) segítségével – elhárítja a vészt.

Mikor?

Film+ 18:50
 

Bosszúállók

Nick Fury (Samuel L. Jackson), az Ügynökség vezetője új fenyegetést észlel. Az ellenfél minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre. Fury a katasztrófa elkerülésére összehívja a szuperhősöket. A toborzás eredményeként hamarosan sohasem látott szupercsapat néz farkasszemet az ellenséggel. Vasember (Robert Downey Jr.), Amerika kapitány (Chris Evans), a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és a többiek indulnak harcba, hogy megakadályozzák bolygónk pusztulását. Bruce Banner (Mark Ruffalo) megfékezhetetlen alteregója, Hulk azonban kis híján mindent szétrombol.

Mikor?

Film+ 20:30
 

Automata

2044, az emberiség a túlélésért küzd a lassan pusztuló környezetben. A civilizáció hanyatlásával párhuzamosan azonban eljön a mesterséges intelligencia felemelkedése, köszönhetően az ROC nevű vállalatnak, amely megalkotja az első kvantum-számítógépes aggyal rendelkező androidokat. Miközben a cég biztosítási ügynöke, Jacq Vaucan (Antonio Banderas) rutinmunkaként vizsgál olyan eseteket, ahol biztonsági protokolljukat megsértő robotokra érkeznek panaszok, egy nagyszabású manipuláció nyomára bukkan, amelynek végzetes következményei lehetnek az egész emberiség jövőjére nézve.

Mikor?

Film+ 23:25

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#bosszúállók#automata

Címlapról ajánljuk