CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (06.22.)

rtl.hurtl.hu

2019. június 22. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Rabló-pandúr

Tony Roma (Tomas Milian), az olasz származású dzsigoló elcsábítja a szenátor feleségét és megszabadítja drága ékszereitől. A rendőrség tehetetlen, így a különleges osztályról Parker hadnagyot (Bud Spencer) kérik meg, hogy csípje el a gazfickót. Egy ügyes csellel sikerül is a feladat, ám hamarosan megszökik a fickó. Szerencsétlenségére tanúja lesz, ahogy a helyi maffia főnöke lelő egy embert. Így a piti tolvaj nyomába ered az egész alvilági szervezet. Tony természetesen Parkernál keres menedéket, és együtt vetik magukat a szédült kalandokba…

Mikor?

RTL Klub 15:45
 

Aladdin

Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből a mókamester és alakváltoztató Dzsini tűnik elő, aki felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát. Ezzel kezdődik Aladdin mesés, hihetetlen felfedező utazása Abuval, a csintalan majommal. Jafar, a szultán fővezíre azonban gonosz tervet forral és elrabolja az uralkodó lányát. Aladdin Abuval az oldalán harcba indul, hogy kiszabadítsák a szépséges Jázmin hercegnőt.

Mikor?

RTL Klub 20:00
 

Szupercella

A legendás Ray Breslin (Sylvester Stallone) a börtönök biztonságát teszteli, és eddig mindig sikerrel járt. A szervezet nagy összegű megbízást kap a CIA-től. Ezúttal az ultrabiztonságos, Sírkő nevű szuperbörtön rendszerét kell tesztelni azzal a feltétellel, hogy semmilyen külső segítségre nem számíthat. Breslin vállalja, ám életében először szembesül a feladat reménytelenségével. A börtönben összebarátkozik Rottmayerrel (Arnold Schwarzenegger), és meggyőzi, hogy vegyen részt merész tervének kivitelezésben. A nagy szökéshez azonban szükségük van Dr. Kyrie (Sam Neill) segítségére is.

Mikor?

RTL Klub 21:55
 

Csak szex és más semmi

Dóra (Schell Judit), a csinos dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége van. Legjobb barátnője, a szintén állandó szerelmi problémákkal küzdő Zsófi (Dobó Kata) tanácsára hirdetést ad fel: „Vonzó fiatal nő negatív AIDS-teszttel rendelkező szexpartnert keres.” És innentől kezdve nincs megállás! Feltűnik egy sármos színész, Tamás (Csányi Sándor), egy sikeres zeneszerző (Seress Zoltán), egy kifőzdés török fiú (Czapkó Antal), és máris összegabalyodott minden. De aztán, ahogy az már csak lenni szokott, bekopog az ajtón a szerelem.

Mikor?

RTLII 23:00
 

Míg a jackpot el nem választ

 


Joy (Cameron Diaz) egy nagy csalódást szeretne elfelejteni, Jack (Ashton Kutcher) pedig bármilyen csalódást elkerülni jön Vegasba. A véletlen úgy hozza, hogy este együtt buliznak, éjszaka viccből összeházasodnak és reggel egymás mellett ébrednek. De nem csak egy házastársat nyertek az éjjel, hanem meg is gazdagodtak: egy játékgéppel megütötték a főnyereményt. De kié lesz a vagyon? Azonnal beindul a kölcsönös hadviselés, mézeshetekről szó sincs. Csapdákról, gyilkossági kísérletekről és átverésekről annál inkább.

Mikor?

Cool 19:00
 

Elhajlási engedély

 


Rick (Owen Wilson) és Fred (Jason Sudeikis) jó barátok, mindketten régóta házasok. Szeretik a feleségüket, de ez nem jelenti azt, hogy ne néznének más nőkre. Egy idő után a két nejnek is feltűnik, hogy nem őket stírölik. Grace (Christina Applegate) és Maggie (Jenna Fischer) sajátos módon próbálja leszoktatni őket erről. Egy hét kimenőt adnak férjeiknek, és az elhajlási engedély birtokában azt csinálnak, amit akarnak, nem kell számot adniuk semmiről. De ha letelik a hét, vissza kell térniük a hűséges párjaikhoz. Rick és Fred fejest ugrik a szabadságba, ám hamar megtapasztalják, hogy más az álmodozás, és más a valóság.

Mikor?

Cool 21:00
 

Rendőrakadémia 2.: Az első bevetés

Pete Lassard kapitánynak alaposan meggyűlt a baja a körzetében tevékenykedő bandákkal. Ha nem sikerül leszámolnia velük sürgősen, elveszti az állását, amelyre már szemet is vetett Mauser hadnagy. Épp kapóra jön a rendőrakadémián frissen végzettek hada: Mahoney, aki soha nem akart zsaru lenni, Hightower, a fegyverbolond Tackleberry, a hangeffektusaival népszerű Jones és a többiek. És ezzel Lassardnak sikerül elérni azt, hogy immár nemcsak az utcákon, hanem a rendőrségen belül is teljes legyen a káosz.

Mikor?

Film+ 19:00
 

Gyerekjáték

Joe Kingman valósággal lubickol a népszerűségben. A Boston amerikai futball csapatának hátvédjeként milliókat keres, az élete meg olyan, mint egy buli. A szurkolók és a nők odavannak érte, a csapat meg akár a bajnoki címre is esélyes lehet a vezényletével. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor kiderül, hogy a hátvédnek van egy hét éves kislánya - egy egyéjszakás kaland gyümölcse. Ettől kezdve alapjaiban változik meg az élete: a bulit, randit, meccseket háttérbe szorítja a balettóra, az esti mese, a közös babázás.

Mikor?

Film+ 20:50
 

3 nap a halálig

Ethan Renner (Kevin Costner) az ügynökség legjobb embere, aki gyógyíthatatlan betegségben szenved. Úgy dönt, hogy feladja eddigi életét, mert újra akarja építeni elhidegült kapcsolatát feleségével és lányával. Amikor a titkosszolgálat kínál neki egy kísérleti, életmentő gyógyszert egy utolsó küldetésért cserébe, nem tudja visszautasítani. Két feladata lesz: miközben keresi a világ legkeményebb terroristáját, életében először kell figyelnie lányára is.

Mikor?

Film+ 23:00

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#aladdin#szupercella#elhajlási engedély#gyerekjáték#3 nap a halálig

Címlapról ajánljuk