CinemaKlub

Mit nézünk? - Csütörtök (05.09.)

rtl.hurtl.hu

2019. május 9. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Szupercella

A legendás Ray Breslin (Sylvester Stallone) a börtönök biztonságát teszteli, és eddig mindig sikerrel járt. A szervezet nagy összegű megbízást kap a CIA-től. Ezúttal az ultrabiztonságos, Sírkő nevű szuperbörtön rendszerét kell tesztelni azzal a feltétellel, hogy semmilyen külső segítségre nem számíthat. Breslin vállalja, ám életében először szembesül a feladat reménytelenségével. A börtönben összebarátkozik Rottmayerrel (Arnold Schwarzenegger), és meggyőzi, hogy vegyen részt merész tervének kivitelezésben. A nagy szökéshez azonban szükségük van Dr. Kyrie (Sam Neill) segítségére is.

Mikor?

Film+ 21:00
 

Kéjlak

Öt nős férfi osztozkodik egy pazar lakáson, amit titkos randevúkra és egy éjszakás kalandokra használnak. Amikor egy reggel Vincent (Karl Urban) kinyitja az ajtót, és az ágyban egy gyönyörű szőke, meztelen, halott lányt talál, felhívja legjobb barátait, Christ, Luke-ot, Martyt és Philip-et, hogy együtt próbálják összerakni, mi történhetett. Ahogy a rendőrség lassan sarokba szorítja az első számú gyanúsítottat, barátságok és házasságok fura szövevénye rajzolódik ki.

Mikor?

Film+ 23:20

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#kéjlak#szupercella

Címlapról ajánljuk