CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (05.04.)

rtl.hurtl.hu

2019. május 4. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Kutyák és macskák

A dorombolás kora lejárt. Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: ezt a háborút kutyák és macskák vívják, és épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a kérlelhetetlen sziámi cica velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban kiszagolják a bajt, és az ebkommandó mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort. A négylábúak háborújába Brody professzor (Jeff Goldblum) is belekeveredik, aki épp olyan anyagon kísérletezik, amely mindkét fél számára veszettül fontos.

Mikor?

RTL Klub 14:55

Brazilok

Acsa minden lakosa focizik és a közelgő bajnokság lázában ég. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével, Józsival (Schmied Zoltán), aki pedig nem szeret. De valami megzavarja a rendszert, ugyanis a falu szegényei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, a börtönből frissen szabadult, aranylábú Áron (Nagy Dániel Viktor) vezetésével, a dekázásban verhetetlen helyi pappal, Csaba atyával (Bánki Gergely) kiegészülve életükben először beneveznek a bajnokságra. A hab a tortán, hogy egy titokzatos milliomos éppen most dönt úgy, hogy a bajnokság legjobb focistáit kiutaztatja Brazíliába.

Mikor?

RTL Klub 21.05

A szerelem hálójában

Kathleen Kelly (Meg Ryan) a világ talán legszebb gyermekkönyvboltjának a tulajdonosa. Egy nap azonban az utca túloldalán Joe Fox (Tom Hanks) megnyitja könyváruházát, ami korántsem olyan meghitt, viszont sokkal nagyobb, mint Kathleené. A két magányos üzletvezető és harcias ellenfél éjszakánként NY152 és Shopgirl álnév alatt ismerkedik, és hamarosan egymásra is találnak a hálón. Álnéven egymásnak tanácsokat adnak, és még egymásba is szeretnek. De eljön a nap, amikor fény derül kilétükre…

Mikor?

RTLII 22:00

Neveletlen hercegnő

 

 

Mia (Anne Hathaway), mint a kamaszlányok általában, arról ábrándozik, hogy siker és csillogás veszi körül. Álma valóra válik, amikor egy nap meglátogatja sosem látott nagyanyja (Julie Andrews). A hölgy kicsit kilóg a San Franciscó-i környezetből: ugyanis ő Genovia királynője, és azért jött, hogy unokájának átadja a trónt. Míg a szigorú nagymama a királynőhöz méltó viselkedésre próbálja nevelni a makrancos kamaszlányt, Mia egyre kevésbé szeretne királynő lenni. Ahhoz ugyanis itt kéne hagynia barátnőjét, az iskolát, kedvenc Ford Mustangját, és persze egy fiút, akivel kapcsolatban szintén titkos álmai vannak.

Mikor?

Cool 18:45

Némó nyomában

 

 

Az élet a Nagy zátony környékén tele van veszélyekkel. Jól tudja ezt Marlin is, a kis bohóchal, s erre próbálja megtanítani egyetlen fiát, Némót is. De a szó mit sem ér a tapasztalattal szemben! Némóban dagad a kalandvágy, és túlúszik a biztonságos határon, melynek köszönhetően az óceán helyett hamarosan egy kis akváriumban találja magát Sydneyben. Az apa, dacolva a cápák éhségével, nekivág a végtelennek, hogy Doryval, rövid emlékezetű segítőjével az oldalán megmentse egyetlen csemetéjét, akire szörnyű veszély leselkedik…

Mikor?

Cool 21:00

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

 

 

Javában dúl a második világháború. A lelkes és mindenre elszánt ifjú, Steve Rogers (Chris Evans) is jelentkezik a hadseregbe, ám a gyenge fizikuma miatt eltanácsolják. Ezért örömmel jelentkezik a titkos katonai kísérleti programba, melynek keretében szuper katonát csinálnak belőle. Az izomkolosszussá fejlődött Amerika Kapitány feladata megállítani a nácik titkos tudományos részlegét, a Hydrát, melyet a világuralmi törekvéseket dédelgető, rettegett Vörös Koponya (Hugo Weaving) vezet.

Mikor?

Film+ 20:40

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#brazilok#némó nyomában#amerika kapitány: az első bosszúálló

Címlapról ajánljuk