CinemaKlub

Terence Hill 80 éves!

rtl.hurtl.hu

2019. március 29. 9:34

A híres bunyó felelős ma ünnepli a születésnapját, amit az RTL Klub is megünnepel majd a hétvégén. Megmutatjuk, hogyan!

A híres pofonosztó utoljára tavaly szeptemberben, majd novemberben járt Magyarországon, ahol több száz rajongó várt rá. A színész ráadásul titokban még a Heim Pál Gyermekkórházba is ellátogatott, hogy mosolyt csalhasson a gyerekek arcára.

Óriási kultusz övezi kis hazánkban Terence Hill-t és természetesen egykori filmbeli partnerét, Bud Spencert is. Éppen ezért is szerettünk volna megemlékezni a mai napról: Terence Hill ma lett 80 éves!

Boldog születésnapot a legnagyobb bunyósnak!

Az ünneplés ráadásul az RTL-en is folytatódik, hiszen szombaton és vasárnap is találkozhattok a színész legjobb filmjeivel az RTL Klubon! Összegyűjtöttük az időpontokat:

Szuperzsaru – RTL Klub, szombat 15:30

David Speed (Terence Hill) átlagos nyomozó, ám egy rendkívüli akció során megváltozik az élete. Egy egykori indián rezervátumban teljesít szolgálatot, amikor a magasban egy rakétára figyel fel. A nukleáris töltetű rakéta sugárzása új, szinte földöntúli képességekkel ruházza fel a zsarut. Dave ezentúl képes a telepátiára, elég egy gondolat, s bármilyen tárgyat képes elmozdítani. Újonnan szerzett tulajdonságai segítségével nem okoz számára nehézséget a legrejtélyesebb bűntény felderítése sem, s ha a helyzet azt kívánja, egy felhőkarcoló tetejéről is leugrik. Míg más a nyakát törné, neki egy haja szála sem görbül meg. De varázserő ide vagy oda, Davidnek van egy gyenge pontja.

Nincs kettő négy nélkül – RTL Klub, szombat 20:55

Greg (Bud Spencer) és Eliot (Terence Hill) egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, a Coimbra fivéreket, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig.

Nyomás Utána – RTL Klub, vasárnap 15:20

Rosco (Terence Hill), a jóképű, munkanélküli vagány alkalomadtán hasbeszéléssel szórakoztatja önmagát és környezetét. Éppen stoppol az út mentén, amikor kis híján elgázolja egy kamion. Sürgősen felkeresi a legközelebbi kocsmát, ahol vélhetőleg a kamionos megpihent. Itt iszogat éppen Doug (Bud Spencer), a megtermett kalandor, aki nem ijed meg sem a saját árnyékától, sem egy kis verekedéstől. Nem kell sokat várni, hamarosan elcsattannak az első pofonok.

#CinemaKlub#terence hill#születésnap#ünneplés#bud spencer#kultusz#nincs kettő négy nélkül

Címlapról ajánljuk