CinemaKlub

Nézd meg te is a Rossz versek első előzetesét!

rtl.hurtl.hu

2018. október 8. 10:52

Reisz Gábor decemberben érkező új filmje igazán különlegesnek ígérkezik az első képsorok alapján.

Először pillanthatunk bele Reisz Gábor (VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan) új rendezésének, a Rossz verseknek a képkockáiba. Bár a Rossz versek fiktív történetet mesél el, mégis mélyen személyes alkotás, amelynek főszerepét maga a rendező alakítja. A harmincas éveiben járó Merthner Tamás élete váratlanul darabokra hullik, amikor párizsi ösztöndíját töltő barátnője, Anna elhagyja. Tamás összetörve tér haza Budapestre, és a szakítás után a múltjába merülve igyekszik megtalálni önmagát. A most megjelent előzetesben az Annát játszó Nagy Katicát és a Tamást alakító Reisz Gábort láthatjuk, valamint a film “medencés” jelenetét.
 

„A múltban való vájkálás az úszómedencével kezdődik…„ –fogalmazott a rendező, aki új filmjében ugyanazt az életszagú világot építi fel, amely a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című alkotását hamar népszerűvé váló generációs alkotássá tette.

A Rossz versek 2018. december 27-én kerül a hazai mozikba a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával a Cirko Film forgalmazásában az RTL Magyarország koprodukciójában.

Forrás: Zerocom, Facebook
#CinemaKlub#reisz gábor#rossz versek#trailer#előzetes#mozi

Címlapról ajánljuk