CinemaKlub

Hihetetlen! Christian Bale ismét átalakult egy szerepért!

rtl.hurtl.hu

2018. október 3. 17:15

Kijött a „Vice” című film első előzetese, amiben a színész viszi a főszerepet, és önmagához híven ismét felismerhetetlen. Az Oscar-szobor ismét kopogtathat Bale-nél?

Christian Bale-ről már jól tudjuk, hogy nem ismer határokat, se lehetetlent, ha egy új szerepről van szó. Lefogy, meghízik, izmot épít, hősködik, drámázik és kipipálja a színészi paletta összes lehetséges kellékét.

Most Dick Cheney-ként láthatjuk viszont a nagyvásznon, és mélyen belesüppedhetünk a politika szövevényes hálójába. És ami ennél is fontosabb: benézhetünk a kulisszák mögé.

Akárcsak a 2015-ös The Big Short-ban, amit szintén Adam McKay rendezett, itt is egy követhetetlen, de annál lenyűgözőbb világot, üzletrendszert lepleznek le nekünk a készítők.

Bale mellett feltűnik még Sam Rockwell – George W. Bush szerepében –,Amy Adams – Dick Cheney feleségeként, sőt még Steve Carell is beugrik.

Egyelőre mi imádjuk a hangulatát, és természetesen nem mehetünk el a tény mellett, hogy a színészek számára ez egy igazi jutalomjáték lesz. Már az előzetesből látszik, hogy lubickolnak a szerepeikben.

#CinemaKlub#Vice#előzetes#trailer#christian bale#amy adams

Címlapról ajánljuk