CinemaKlub

A Csillagainkban a hiba hőse musical főszereplő lesz!

rtl.hurtl.hu

2018. október 2. 12:27

Ansel Elgort karrierje egyre hevesebben ível felfelé, pláne most, hogy megkapta a Spielberg rendezésében készülő remake kiemelt szerepét.

Korábban már írtunk róla, hogy a legendás rendező egy régi klasszikushoz nyúl vissza, hiszen az 1962-ben Legjobb filmnek választott, Oscar-díjas West Side Story-t gondolja újra.

A musical persze először a Broadway-n kezdte meg hódító útját, hogy utána a mozivásznon is megismerhessük az 1950-es évekbe átültetett Romeó és Júlia történetet.

A producerek nemrég bejelentették az első, és egyben egyik legfontosabb szereplőt: a Spielberg-feldolgozásban Ansel Elgort alakítja majd a férfi főhőst, Tony-t. Hogy ki lesz az ő Mariája, arról még semmit sem tudni.

 


Elgort leginkább a Csillagainkban a hiba című filmmel vált ismertté, azonban muzikalitását már zenészként, énekesként és a zene központú Baby Driver főszerepében is bizonyította.

Annyit már sejteni lehet, hogy az eredeti film balett ihletésű koreográfiája visszatér majd, hiszen vezető koreográfusnak a balett táncos Justin Peck-et kérték fel. 

A forgatást a tervek szerint jövő nyáron kezdik el.
 

Forrás: Entertainment Weekly
#CinemaKlub#ansel elgort#steven spielberg#west side story#remake#feldolgozás#musical

Címlapról ajánljuk