CinemaKlub

Lesd meg velünk Mary Poppins visszatérését!

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 18. 13:43

Képeket, apró részleteket és természetesen egy-két elcsepegtetett hírt már hallhattunk az ikonikus film folytatásáról, most viszont itt az első, teljes trailer! Nézzük!

54 év várakozás után elkészült a Mary Poppins folytatása! A decemberben érkező moziban ugyan nem szerepel majd az első fejezet sztárja, Julie Andrews, azonban így is igazi sztárparádét kapunk, mindezt ráadásul az Oscar-díjas Chicago rendezőjének vezénylésével.

A legendás dada szerepében most Emily Blunt érkezik, aki visszatér – az azóta már felnőtté vált – Banks gyerekekhez, hogy rajtuk és saját csemetéiken segítsen egy kis varázslattal.

A mágikus világ most is annyira gyermeki és ábrándos hangulatot ígér, amivel mi is visszarepülhetünk a gyerekkorunkba. A kérdés már csak az, hogy az azóta megkeseredett egykori „gyerekei” is képesek lesznek-e felidézni ezeket.

Blunt mellett feltűnik még Clin Firth, Lin-Manuel Miranda, Emily Mortimer, Ben Wishaw és a 92 éves Dick Van Dyke is.

A film előzetese finoman – és kicsit sem sokat elárulva – ad egy kis ízelítőt Poppins visszatéréséből, amelynek a képei között nem egy szürreális fordulat is előfordul. Persze, éppen ezt vártuk egy Poppins-folytatástól.

Nekünk egyelőre bejön a dolog, pláne, hogy Emily Bluntot is csípjük – és így tűnik, a Disney is, hiszen a Poppins után egy másik franchise-várományos főszerepet is kapott Dwayne Johnson mellett.

#CinemaKlub#disney#mary poppins#folytatás#előzetes#trailer

Címlapról ajánljuk