CinemaKlub

Íme, 6 szuper érdekesség a Hős6osról!

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 20. 10:00

Ne feledjétek, ma este 19:00 órától Hős6os az RTL Klub műsorán! Addig is bemelegítésként összegyűjtöttünk nektek pár érdekességet a Marvel animált kalandjáról.

1. A film 2032-ben játszódik, a főszereplő Hiro Hamada pedig 2018-ban született.

2. Scott Watanabe, a film művészeti rendezője elárulta, hogy a történet egy olyan alternatív jövőben játszódik, ahol az 1906-os San Francisco-i földrengés elpusztította a várost. Ezt követően japán bevándorlók építették újra a várost, egy földrengésbiztos technológia segítségével. Mikor befejezték a város felújítását, a San Fransokyo nevet adták neki, ezzel fejet hajtva a japán és amerikai építészet kombinálása előtt.

3. Baymax mozgása és beállásait pelenkát viselő babákról mintázták.
 


4. A filmben nagy szerephez jutó mikrobotok mozgását a tűzhangyák inspirálták.

5. San Fransokyo városában minden egyes háttérszereplő egyedi vonásokkal rendelkezik. A produkciós csapat az általuk alkotott Denizen Factory programmal hozott létre több ezer különböző „animált statisztát”. Ha ez nem lenne elég, több mint 200 eltérő jelzést (közlekedési táblákat, hirdetéseket) is készítettek a városhoz.

6. Bár a Hős6os is Marvel film, nem ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az élőszereplős Marvel Filmuniverzum mozik. Egy összekötő pont azért van: itt is megjelenik a Marvel-képregények ősapja, Stan Lee - természetesen animált formában -.
 

#CinemaKlub#hős6os#marvel#animáció#mese

Címlapról ajánljuk